Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNI ZAKON
Povratak na članak

Schmidt u Europskom parlamentu: 'BiH mora iskoristiti povijesnu priliku'

Visoki predstavnik Christian Schmidt sastao se s Odborom za vanjske poslove Europskog parlamenta, a nakon sastanka odbio je dati bilo kakvu izjavu. Posjet se trebao dogoditi još prošle godine, a u međuvremenu je od skupine zastupnika optužen da je bio pristran u korist Hrvata zbog nametanja izmjena izbornog zakona koje se odnose na ustroj i funkcioniranje Doma naroda

Komentari 5

Avatar Zavratnica
Zavratnica
18:19 24.01.2023.

Jedina istinska povijesna prilika Bosne i Hercegovine bi bilo njezino ujedinjenje s Hrvatskom.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
19:06 24.01.2023.

Ova leftardska bagra bi uništila Europu u roku godinu dana da dobiju vlast ! Pljuc !

VL
TR
tratincica68
16:59 24.01.2023.

Au sto ce je opljackati jednog dana ako udu u eu.ali to je samo mazanje mozgova.nema od toga nista dok su riste na vlasti i rade sto ih je volja.

VL
FA
faircajg
16:53 24.01.2023.

Kako se Europa odjednom brine za Bosnu 😂

VL
DU
Deleted user
17:56 24.01.2023.

EU je zakasnila u svezi BiH.Gospodja Zovko je potpuno u pravu.Drugi maligni utjecaji su prejaki.Jos iz EU porucuju Schmidtu da se polako priprema doma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.