Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Visoki predstavnik za BiH
Povratak na članak

Schmidt: Rusija razvija 'potencijal za destrukciju' na Balkanu, mogla bi stvoriti krizna žarišta

Situacija na Zapadnom Balkanu je generalno stabilna ali nije pošteđena utjecaja agresorskog rata, koji Ruska Federacija vodi protiv Ukrajine. Mnogi ljudi strahuju od prebacivanja ratnog sukoba na ovo područje, kaže Schmidt.

Komentari 9

SR
Srbin2
13:11 21.05.2022.

Sa 7000 nuklearnih glava i raketama dometa preko 10000km Rusi imaju potencijal izazvati destrukciju u bilo kojoj tački planete.

VL
Avatar Foton
Foton
12:48 21.05.2022.

Dok je Srbije i Republike Srpske, dotle postoji mogucnost ruskih baza u hrvatskom susjedstvu. Drzmo se NATA kao pijan plota.

VL
DU
Deleted user
18:08 20.05.2022.

Svi oni koji drže rusku stranu u današnjoj geopolitici nisu ništa bolji od onih koji su kitili cvijećem tenkove u Beogradu. Nažalost, imajući u vidu da smo prošli istu agresiju kao sada Ukrajina, zapanjujuće i žalosno je koliko "domaćih" ih (Ruse) podržava i dovode se u istu ravan s onima koji su napadali Hrvatsku.

VL
JO
jorgen
15:24 20.05.2022.

Pomalo je smiješno tvrditi da Rusija u datim okolnostima može projicirati svoj utjecaj na države do kojih trenutno fizički uopće ne može ni pristupiti, pa čak utjecati ekonomski ili financijski jer je taj primat preuzeo Bruxelles. Ovo mi više zvuči kao CIA-in spin jer se trebamo zapitati što sada opet pripremaju Balkanu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.