Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJA U SARAJEVU
Povratak na članak

Schmidt: Prvi zadatak novih vlasti mora biti implementacija presuda ELJSP-a i Ustavnog suda

Nade o mogućem Daytonu II opisao je kao pogrešne upozoravajući kako ključne promjene mogu doći jedino iz same BiH. Dogodi li se to, kako je ocijenio, BiH može u narednih godinu dana računati na status kandidata za članstvo u EU

Komentari 5

PR
prajdali100
17:47 05.10.2022.

Sinoć sam naletio na FTV i malo gledao intervju Schmidta za tu tv ! Majko moja naporne " novinarke".Što god čovjek počne govoriti ona uleti " a je li istina da je Hrvatska uradila ovo- ono,a je li istina da je hrvatska vlada ...,a je li istina da je Plenković..." Zgadilo mi se nisam mogao gledati.

VL
OT
otrovnijezik
17:32 05.10.2022.

Ako Bosanci usklade ELJSP s Ustavnim sudom bit će daleko ispred nas i prije nego uđu u EU.

VL
Avatar Dragovit
Dragovit
15:25 05.10.2022.

A ta implementacija bi trebala biti dogovorena? Daj neka nam malo pojasni kako će Bošnjaci ''morati to implementirati'' kad im do danas to nije niti palo napamet? SDA je i dalje najjača bošnjačka stranka u parlamentima, bilo saveznom bilo FBiH. A što se tiče SDPBiH i oni pušu u rog ''građanske BiH''. Nije imao hrabrosti vratiti izvorne postavke Daytonskog sporazuma i ovo je zapravo zavlačenje Hrvata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.