Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SJEDNITE I SURAĐUJTE'
Povratak na članak

Schmidt: Nikome nisam rekao da ću izmijeniti izborni zakon

„Nisam u mogućnosti promijeniti Dejtonski sporazum. Znači, ovo je za SDA, HDZ, SNSD – oni moraju sjesti i naći način. Neću prihvatiti da se u ovoj zemlji svi samo međusobno okrivljuju“, naglasio je.

Komentari 5

DU
Deleted user
07:37 18.08.2022.

Kako vam nije jasno, pa oni se niti ne žele dogovoriti, njima odgovara ovo trenutno stanje bezvlađa. Ne možeš rješavati problem sa ljudima koji su dio problema. Otkada znam za sebe Čović i Dodik drmaju i njima se treba zahvaliti, što je narod Bosne taoc udruženih kriminalaca!

VL
Avatar Dragovit
Dragovit
06:47 18.08.2022.

Njemački lažljivče, ne trebaš mijenjati Daytonski sporazum nego ga vratiti na izvorne postavke koje su potpisane od svih strana, a koje su jednostrano mijenjali tvoji prethodnici.

VL
Avatar Dragovit
Dragovit
06:44 18.08.2022.

Ahahahahahaha ..... naši saveznici i partneri ...... uz takve ti je neprijatelj suvišan.

VL
RC
rcuksel
22:21 17.08.2022.

Nikad vise covke i presjednistvo

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
21:04 17.08.2022.

Dokle više da zapadnjaci vedre oblače na Balkanu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.