Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Schmidt izložen pritisku koji nije viđen još otkako ga je Milanović nazvao ništarijom. Što to izvodi Sarajevo?

27.07.2022. u 13:05

O tome se sada radi: o pokušaju Bošnjaka da nakon izbora budu u poziciji da im Hrvati uopće ne trebaju za formiranje vlade. To je vrlo opasna avantura, koju Schmidtov prijedlog može spriječiti. Sada golim okom postaje vidljivo koliko je među Bošnjacima prisutna svijest o tome da Hrvate treba uvijek i iznova prevariti na biralištima

Komentara 6

PR
prajdali100
16:04 27.07.2022.

Stvari su kristalno jasne.Političko Sarajevo je svjesno da je Republika Srpska nešto jako tvrdo i za njih" nemoguća misija". Federaciju BiH treba napraviti muslimanskom državicom na način da se Hrvati potpuno izguraju i učine suvišnim.Na tome rade SVI u Sarajevu i Bakir i Komšić i Nikšić i Konaković i Reis Kavazović....

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
20:16 27.07.2022.

Najmanji je problem što ga je Milanović nazvao ništarijom. Schmidt ništa ne razumije, a to dokazuju i njegove odluke, danas jedno, sutra drugo. Baš kada smo pomislili kako je donio razumnu odluku, predomislio se. On očito nije dorastao tom zadatku i veliko je pitanje što će na kraju odlučiti.

ST
stomiovotreba
16:29 27.07.2022.

Taj Njemac nijje tamo legalno, to svi znaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije