Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skoro ih 'pokupio'

Scena koja ledi krv u žilama: Popravljali pistu no onda je naišao avion...

avion
Foto: Screenshot
1/2
16.05.2019.
u 09:19

Neobična situacija snimljena je u Međunarodnoj zračnoj luci Silvio Pettirossi u Paragvaju

Radnici u zračnim lukama koji rade na održavanju naviknuli su da im zrakoplovi stalno prelijeću iznad glave, no ni oni nisu uvijek pripremljeni na sve.

Tako je skupina radnika popravljala pistu u Međunarodnoj zračna luci Silvio Pettirossi u Paragvaju kada je naišao avion.

Dok su ''krpali'' rupu na pisti vidjeli da im se približava zrakoplov koji slijeće u luku. Jedan od radnika brzo je sjeo u automobil kako bi ga pomaknuo, no avion je preletio točno iznad njega, samo nekoliko metara, a možda i manje...

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
11:34 16.05.2019.

Tipično "novinarsko remek djelo" - zbog kojeg vas komentatori ismijavaju, rugaju vam se i sprdaju. Čudite se tome? Ni žuti, ni crveni ni ljubičasti ili crni karton ne mijenja ništa na mizeriji koju prezentirate!

ME
megaja
11:43 16.05.2019.

toliko ledi krv u žilama da ovaj tip pokraj kamiončića gleda u avion i nije ni potrčao

Avatar Grunf
Grunf
09:48 16.05.2019.

toliko strašno da sad moram gaće mjenjati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije