Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAMETNO

Saznali smo cijenu pretvorbe domoljublja u mololjublje

sabornica
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
22.05.2016.
u 12:47

Vrli zastupnici otišli su na 11 dana odmora, valjda kao pripremu za 2 mjeseca ljetnog nerada, negoduju u stranci Pametno

I ovoga tjedna nastavljen je nerad i disfunkcionalnost Hrvatskog sabora, piše stranka Pametno na svom Facebook profilu.

- Kvorum je jedva osiguran, izgleda, tek da bi izglasao sramotno odbijanje izvješća Pučke pravobraniteljice. Pa su vrli nam zastupnici otišli na 11 dana odmora, valjda kao pripremu za 2 mjeseca ljetnog nerada, spočitavaju sabornicima iz ove stranke. 

- Kao posljedica nerada i napada Vlade i vladajućih na ljudska prava su, pak, počela dokidanja rada udruga koje se bave najranjivijima, dokidanje prava djeci s Downovim sindromom, usporavanje i dovođenje u pitanje Cjelovite kurikularne reforme te nasrtaj na prava žena.

Bio je ovo i tjedan kada smo saznali da je cijena pretvorbe domoljublja u mololjublje 60 tisuća eura, sažimaju politički tjedan u ovoj stranci te zaključuju:

Pametno i dalje stoga smatra da je jedino rješenje ostavka cijele Vlade i što brži izlazak građana na izbore.

>>  20 najmoćnijih zastupnika - analiziramo tko se najbolje pozicionirao

Komentara 8

NO
Norway
13:01 22.05.2016.

Prepametni i podobni

MA
Marko1337
13:20 22.05.2016.

kako se radilo u prošlom sazivu ? tko je o tome pisao i provocirao javnost sa ovakvim temama. Sada svaka šuša može lupati gluposti po vladi i HDZ-u, jer to je u interesu zločinačke partije. Koji medij ili novinar se usudio uprijeTi prstom u jednog kriminalca i bitangu milanovića, kao što danas čine Karamarku i svima koji ugrožavaju zločinačku partiju ?

AM
AMD------------------------
18:12 22.05.2016.

ovo pisano-boze zali papira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije