Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pred izbore
Povratak na članak

Savez za Hrvatsku potpisao koalicijski sporazum u Slavonskom Brodu

Ovim sporazumom pokazujemo da je Savez za Hrvatsku odlučan zajednički nastupati i na svim drugim predstojećim izborima koji će se održavati diljem Republike Hrvatske, kazao je Danijel Srb

Komentari 5

Avatar catalyst
catalyst
16:21 03.05.2014.

Odlično, ima nade za Slavoniju koju su uništili HDZ i SDP. Sretno!

VL
DU
Deleted user
07:22 01.05.2014.

Nadam se da će iz tog saveza jednom izniknuti prava desna demokratska stranka. To bi za Hrvatsku bilo izvrsno.

VL
TO
Toni12345
09:26 01.05.2014.

Jadni li su ovi HDZovci na forumu Večernjeg. Misle da mogu kao i 2007. uništiti desnicu udbaškim metodama. Ovaj put vam to neće proći. Desno od HDZa će nastati istinski nacionalni blok, koji će biti sve jači.

VL
LI
Livi
13:59 01.05.2014.

Ima li itko u ovom Savezu za Hrvatsku uistinu ljubavi i odgovornosti prema ovoj Hrvatskoj? Sve moze stajati da su POJEDINCI iz HDZ-a krivi za mnoge lose stvari u drzavi, ali mnogi su od njih bili u tom HDZ-u i pomogli da najgori od njih, Sanader, dode na vlast (dakle i oni snose odgovornost). Ali, zar ne vide da ce se ljevicari i dalje drzati skupa iako afere nicu kao gljive iza kise, iako tu koaliciju cine nista manji krimanalci, iako se medusobno optuzuju za "mafijastvo" - Kajin svoj bivsi IDS, a zajedno ipak idu u EU parlament. Zasto vi ne mozete?

VL
NE
nenadbat
07:19 01.05.2014.

Koji luzeri,otpadnici drugih stranaka na čelu sa Šišljagičem-kapetanom JNA.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.