Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glas u Europi

Savez bez kompromisa podržala EFA, europarlamentarna stranka

gunther dauwen
Lista za Rijeku
28.11.2011.
u 13:47

Rijeka i Kvarner na taj način već sada imaju zastupnike u Bruxellesu koji će se boriti za riječke interese nakon ulaska Hrvatske u EU, poručuju iz Saveza za promjene

Europska parlamentarna stranka European Free Alliance, koja u Europskom parlamentu ima sedam zastupnika, podržala je Savez bez kompromisa čiji je nositelj liste Danko Švorinić. Rijeka i Kvarner na taj način već sada imaju zastupnike u Bruxellesu koji će se boriti za riječke interese nakon ulaska Hrvatske u EU, poručuju iz Saveza za promjene.

European Free Alliance proeuropska je stranka koju čine regionalisti i autonomisti, a žele izgraditi drugačiju Europu temeljenu na decentralizaciji. Direktor EFA-e Gunther Dauwen kaže da su u EU, kao i u Hrvatskoj, neophodne promjene, decentralizacija i autonomija te da stranke koje su na vlasti u EU i Hrvatskoj to neće omogućiti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije