Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjeverno od Hodeida
Povratak na članak

Saudijska vojna koalicija pokrenula vojnu operaciju u Jemenu

Koalicija je priopćila da je uništila četiri mjesta korištena za sastavljanje brodica na daljinsko upravljanje i morskih mina, kako bi se zaštitila slobodu pomorske plovidbe

Komentari 17

Avatar raco
raco
10:36 20.09.2019.

opet UN šuti?

VL
DO
domxerex
09:49 20.09.2019.

Baš su junaci, oni najbogatiji arapi udarili na najveću arapsku sirotinju.

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
17:32 20.09.2019.

Kako je u politici sve okrutno! Iran koristi sirotinju u Jemenu, Libanonu, Iraku i Palestinskim teritorijama, kako bi sprovodio svoju politiku, često nerealnu i samodestruktivnu. Sa druge strane prvenstveno Amerika i Izrael svojom politikom generiraju ovakvo ponašanje Irana i izazivaju (za sada pritajeni) bijes arapsko-islamskoga svijeta. Rusi i Kinezi promatraju sa strane i koriste svaku mogućnost da uskoče u eventualni vakuum iz nekih svojih partikularnih interesa, a cijenu plaća lokalno stanovništvo...Sve se svelo na golu silu, gdje je najvažnije tko ima veću batinu...

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
11:03 20.09.2019.

žašto mediji podržavaju režim koji kasapi novinare u kadi ?

VL
DU
Deleted user
07:07 20.09.2019.

osveta je krenula , uz pomoć američkog oružja i podrške treba nastaviti agresiju na Jemen jer ta ratom uništenu i gladi prepunu državu treba dokrajčiti da konačno pobijedi sunitska opcija a zapad prepun demokracije glumi slijepog i gluhog promatrača ,rača , mrkvom a ne batinom nagradjuje takvo ponašanje . zašto UN. ne reagira i ne uvede sankcije Riadu i amerima kojim bi se završio američki ekspanzionizam i oslobodili gradjani S. Arabije od pohmanitalog vladara , ah da UN. je još jedna ustanova " tigar na papiru " uništen od velesile amera i sveden na debatni klub gdje propali političari glume i prodaju maglu cijelom svijetu za velike iznose .

VL
HR
hrkljus
14:14 20.09.2019.

Nije im dosta, opet cackaju mecku, mogli bi ju i iscackat.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:08 20.09.2019.

jedva čekamo odgovor jemena na ovu agresiju. neki očito nikad neće naučiti lekciju... 5 mil barela dnevno je 300 mil dolara dnevno. deset dana, jedna milijarda... jedan mjesec, tri milijarde. još jedna akcija dronovima... i saudijci će početi sami čistiti zahode doma, i neće više raditi jedan sat dnevno u tvrtkama, tj. u državnim poduzećima, upravi. jemen je onaj mali kamen koji će prevrnuti saudijska kola, tj. zapregu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.