Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modernizacija
Povratak na članak

Saudijski klerici: Žene više ne bi trebalo tjerati da se pokrivaju

U nekim dijelovima države sve su učestalije otvorene abaje preko dugih suknji ili traperica

Komentari 13

DU
Deleted user
16:58 10.02.2018.

Obzirom da su uvijek u nekoj krajnosti ,ovi vlasnici nafte i života u državama koje su se obogatile naftom i plinom, nadam se da će sad narediti da pedeset godina žene hodaju samo u gaćama i grudnjacima ,pa da vidimo šta su to krile tolike godine .oni "pare"oči na zapadu našim komadima ,a njihove se ne smije vidjeti.

VL
DH
dalibor.hren
20:10 10.02.2018.

Trebale bi se razotkriti barem ispod pojasa!?

VL
DU
Deleted user
16:24 10.02.2018.

Pa to je davnih dana rekao profesor sa sveučilišta u Egiptu, da je samo ženama čiji je muž u službi religije koji je na nekom položaju, dozvoljeno pokrivanje lica. Običnoj raji je čak i zabranito sakrivati lice. Ali na taj način su se i te magdalene željele uzvisiti na neki viši nivo, te su i same počele pokrivati lice. Ali ne razumiju mnogo religiju islama i slično..Tako da su prije žene u arapskom svijetu ili afganistanu pakistanu bile bez marama, pogotovo u gradovima... Kad vidiš u sarajevu kako se žena pokrila a pored nje šeta automehaničar, onda znaš da nisu upućeni u religiozna pravila islama.

VL
ST
Startrack
16:06 10.02.2018.

Pa sta veze ima amerika sa tim? Ocito samo trazis razlog da napises nesto protiv USA. Pa referendum vise izadjite iz NATA i Eu niko vas nije ni zvao ovamo. Kad ces pocet skupljat potpise. Pa idite sa iranom uom u savez. Btw nije li rjecki terorista pobjegao u Iran i odatle prjetio Hrvatskoj 20 godina. Enoga sad zivi u Egiptu i nikom nista.

VL
5S
505.scrtom
15:34 11.02.2018.

Saudijci se reklamiraju, moraju ako hoće i dalje ostati bogati i surađivati sa svijetom.Ali moraju prestati financirati gradnju đamija i teroriste po Europi i svijetu onda ćemo vidjeti dalje.

VL
ZV
Zvjerko
15:58 10.02.2018.

Jbt. Njima je vrhunac civilizacijskog napretka dopustiti ženama da voze auto i da ne )oraju izlaziti van kuće u pratnji muškarca iz vlastite obitelji. I to su najvažniji američki saveznici u toj regiji? Iran je prema njima kolijevka demokracije! Fuj!

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
18:30 10.02.2018.

Svjetska javnost forsira narod da stvori pozitivno misljenje o saudijskom princu a znamo I zasto.Napisite malo kako njegova vojska bombardira I ubija djecu u susjedstvu. Saudijska Arabija je jedna noga stola tronozca koji sije smrt po svjetu.A pametni znaju tko su druge dvije noge.

VL
IK
Iz_kamena
17:49 10.02.2018.

A izetbey tek uvodi pokrivanje, prijetnje ratom i samoubilackim napadima? Cccc

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.