Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Državni tajnik za vanjske poslove:
Povratak na članak

'Saudijska Arabija pričekat će rezultate istrage prije nego odgovori na napade'

Saudijska Arabija "poduzet će odgovarajuće mjere na temelju rezultata istrage, kako bi osigurala sigurnost i stabilnost", naglasio je.

Komentari 8

Avatar superhik74
superhik74
13:54 22.09.2019.

Jako sam zacudjen da ih je Jemen bombardirao s obzirom da su vehabije toliko miroljubivi i ne obavljaju genocid u Jemenu vec pune cetiri i pol godine. Kako se odjednom VL sluganska propaganda sjetila rata u Jemenu kojeg su godinamama po naredjenju ignorirali

VL
I1
ing-12345
09:35 22.09.2019.

SAD i NATO trebaju napasti Saudijsku Arabiju koja je srednje vjekovna feudalna monarhija a ne Iran. Predsjednik SAD-a je zaboravio da od 19 napadača 11.09.2001 na SAD 15 njih su bili saudijci a i organizator je bio član saudijske kraljevskee obitelji. Pametnom dovoljno.

VL
BA
Barbasmora
08:26 22.09.2019.

Pa SA vec je napala jemen..to su odgovori na koje ce SA samo "demokratski replicirat".... I tako dalje. Ali saudski novinar Khassogi koji je slucajno sam sebi odsjekao glavu i sakrio nju i ostalo u kiselini nece vise postavljat neprijatnihnih pitanja i pisat o tome. Neka zive SAD i SA prijatelji lipe nase Hrvatske!

VL
PL
@ploto@
08:15 22.09.2019.

Vehabijsku kraljevsku kuću zla treba zatvoriti za sva vremena.Oni predstavljaju srednji vijek u 21 stoljeću.

VL
Avatar GRDASIC
GRDASIC
08:36 22.09.2019.

Za očekivati je da će se Iran sada puno aktivnije pripremati za obranu i napade SAD I OSTALIH SUSJEDNIH AGRESORA. Nove sankcije su OBJAVA RATA kako Rusiji tako i Kini tako i Iranu, svaka država će reagirati na svoj način.

VL
Avatar TheJack
TheJack
19:38 22.09.2019.

Cekaj, cekaj .... mislim da si se debelo prevario ako cekas da SAD zavrse tvoj posao sa Iranom. Problem SA vojske je slaba motiviranost, i jos manje motiviran komandni kadar. Ne svim funkcijama su koje-kakovi princevi, koji su okusili luksuza i bahanalija, te im se bas i ne gine, dok se saudijski puk nagledao okrutnosti raskalasnih Sauda, te i nije bas najpametnije naoruzati mngo ljudi. U konacnici me ne bi zacudila neka revolucija u Rijadu, a sto ne bi valjalo, jer bi svaki cuvar deva pozelio postati kralj, a mi bi posljedicno skuplje placali benzin.

VL
BA
Barbasmora
08:27 22.09.2019.

Neki bi radi vidjeli da se i hrvatska ponasa prema "domacoj" vjeri nalik SA.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.