Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FLORIDA
Povratak na članak

Saudijac prije napada objavljivao neprijateljske poruke

Vatrenim je oružjem ubio tri, a ranio sedam osoba

Komentari 8

FR
franjo2
12:36 07.12.2019.

Dobro jutro Amerika,dobro jutro Europo,dobro nutro Hrvatska pa dokle će ljudima biti nejasno da preko 99%muslimana diljem svijeta podupire islamističke terorističke napade na Kršćanske države.

VL
LA
lazovcina
15:49 07.12.2019.

Ko sa vragom tikve sadi , o glavu mu se razbijaju.

VL
DU
Deleted user
14:59 07.12.2019.

"Protivim se zlu a čitava se Amerika pretvorila u zemlju zla (...) Nisam protiv vas samo zato što ste Amerikanci, ne mrzim vas zbog vaših sloboda, mrzim vas jer svakog dana podupirete, financirate i činite zločine ne samo nad muslimanima, nego i nad čitavim čovječanstvom".......... nije da nešto volim musliće ali ovaj je rekao istinu svidjelo se to nekome ili ne ....

VL
Avatar stef99
stef99
13:05 07.12.2019.

Izgleda da kad pišeš istinu o kvarnim amerima, onda je to neprijateljsko djelovanje, fakat su zemlja zla, koliko su nesreće, žrtava i jada prouzročili širom svijeta, ....... ba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.