Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FLORIDA

Saudijac prije napada objavljivao neprijateljske poruke

Policija SAD
Foto: Reuters/PIXSELL
07.12.2019.
u 08:56

Vatrenim je oružjem ubio tri, a ranio sedam osoba

Saudijac koji je 06. prosinca ubio tri osobe u mornaričko-zračnoj bazi na Floridi objavio je prije napada neprijateljske poruke prema Sjedinjenim Državama, objavila je skupina za praćenje džihadističkih pokreta SITE.

"Protivim se zlu a čitava se Amerika pretvorila u zemlju zla (...) Nisam protiv vas samo zato što ste Amerikanci, ne mrzim vas zbog vaših sloboda, mrzim vas jer svakog dana podupirete, financirate i činite zločine ne samo nad muslimanima, nego i nad čitavim čovječanstvom", napisao je na Twitteru napadač za kojeg SITE tvrdi da je Mohammed al-Shamrani.

Taj pripadnik saudijskog ratnog zrakoplovstva, na vojnoj obuci u Sjedinjenim Državama, vatrenim oružjem je u petak u vojnoj bazi u Pensacoli na Floridi ubio tri i ranio sedam osoba, među kojima dvojicu policajaca, nakon čega su ga ustrijelili policajci.

Napadač, koji bi mogao biti pilot ili aeronautički tehničar, počinio je napad ručnim oružjem.

Oko 16.000 vojnika je stacionirano u bazi u Pensacoli, gdje je zaposleno i više od 7000 civila.  

Američka mornarica se tom bazom koristi za programe obuke vojnika savezničkih zemalja.

 

Ključne riječi

Komentara 8

FR
franjo2
12:36 07.12.2019.

Dobro jutro Amerika,dobro jutro Europo,dobro nutro Hrvatska pa dokle će ljudima biti nejasno da preko 99%muslimana diljem svijeta podupire islamističke terorističke napade na Kršćanske države.

LA
lazovcina
15:49 07.12.2019.

Ko sa vragom tikve sadi , o glavu mu se razbijaju.

DU
Deleted user
14:59 07.12.2019.

"Protivim se zlu a čitava se Amerika pretvorila u zemlju zla (...) Nisam protiv vas samo zato što ste Amerikanci, ne mrzim vas zbog vaših sloboda, mrzim vas jer svakog dana podupirete, financirate i činite zločine ne samo nad muslimanima, nego i nad čitavim čovječanstvom".......... nije da nešto volim musliće ali ovaj je rekao istinu svidjelo se to nekome ili ne ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije