Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kultura dobrodošlice'

Satirom protiv Orbana

Hungarian Prime Minister Victor Orban arrives at a European Union leaders extraordinary summit on the migrant crisis, in Brussels, Belgium September 23, 2015. European Union leaders meet for an extraordinary summit dedicated to tackling the arrival of hun
Foto: Reuters/PIXSELL
30.09.2015.
u 09:38

U Mađarskoj ima onih – a sve ih je više – koji glasno izražavaju svoje nezadovoljstvo kursom Budimpešte

Kultura dobrodošlice – pojam je koji se zadnjih tjedana nije baš koristio u izvještavanju o izbjegličkoj krizi u Mađarskoj. To se u prvom redu može zahvaliti politici mađarskog premijera Viktora Orbana i njegove vlade koja na sve načine pokušava zaustaviti izbjeglice na svojim granicama. Ali, iako se kaže da svaka zemlja ima vlast koju zaslužuje, ona nikada nije glas čitavog pučanstva jedne zemlje. Tako i u Mađarskoj ima onih – a sve ih je više – koji glasno izražavaju svoje nezadovoljstvo kursom Budimpešte. Glasno – i duhovito! 

>> Orban o zatvaranju granice za izbjeglice: Konzultirat ćemo se s državama u regiji

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
11:04 30.09.2015.

Što smo mi Bogu skrivili da nemamo jednog Orbana, nego ove nesposobne kukurikavce i kokodakavce? Živio Orban 100 godina, i uvijek bi prije glasao za njega nego za očerupane orlove i lažljive pijance.

DU
Deleted user
11:13 30.09.2015.

ovo je jako loša propaganda koju diktira BBC I CNN preko svojih medijskih produžnica u EU. Orbanu raste popularnost ,raste mu BDP,MMF više ne kamatari Mađarsku .Huškačke civilne udruge u Mađarskoj su na koljenima

Avatar Abcd....
Abcd....
10:55 30.09.2015.

Sto je vise kleveta i lazi, Orban nam je miliji i drazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije