Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domovinska sigurnost
Povratak na članak

Sastaje se prvo 'vanjsko' vijeće Kolinde Grabar-Kitarović

Pomagat će u izradi nove Strategije nacionalne sigurnosti

Komentari 14

Avatar Vrijeme
Vrijeme
16:19 21.05.2015.

Nadam se da ovo nije zbog druzenja, lijepih rijeci, tepanja jedni drugima i malo "kurtoazije"?

VL
NI
nibunika
16:22 21.05.2015.

Nažalost dio generala , nakon što je bio uspješno uključen u obranu Hrvatske, nakon rata „uspješno“ se uključio u pljačku Hrvatske države. Tako je general Krstičević, koji je imenovan u Vijeće za domovinsku sigurnost angažirani suradnik M SAN Grupe kojae koja je upravo zbog brojnih poslova s državom bila predmetom istrage USKOK-a zbog sumnje za izvlačenje novca iz državnog proračuna.. Zbog sumnji na mogući privilegirani status u vrijeme Vlade bivšeg premijera Ive Sanadera, ali i ranije i nakon njegova odlaska, USKOK i policija zatražili su temeljitu provjeru svih M SAN-ovih ugovora sklopljenih putem javne nabave. M SAN Grupa (putem svoje tvrtke KING ICT) je stvorila financijsko carstvo kroz izvlačenje novca iz državnog proračuna. Interesira me kada će biti objavljeni rezultati istrage.

VL
AG
ag1001
19:59 21.05.2015.

Svaka čast generalu Krstičeviću za ratni put,a sada je u M SAN Grupi sa Stipom Matićem ,Vladom Čondićem i ekipom dio zločke bande koja hara Slavonijim preko PP ORAHOVICE d.d. u kojoj je Krstičević predsjednik NO ,a Čondić predsjednk uprave!Raspitajtee se malo o tome predsjednice!!

VL
NV
novo vriijeme
17:39 21.05.2015.

Nakupilo se posla, korupcija u politici u sudstvu, napadi na svjedoke u političkim procesima, predstava u Dubrovniku koja poziva atenmtarore, prodaja Imunološkog koji proizvodi biološko oružje. ...što prije na konkretne probleme, šreviše je ljudi glasovala vjerujući da će Kolinda početii ozbiljan posao da bi sada to mogla ignorirati

VL
DO
domoljubxy
15:55 21.05.2015.

Bravo generali ne dajte Hrvatsku i ove lupeže što uvoze sve i svašta treba zakoćiti i našoj poljoprivredi i gospodarstvu dati zraka a to su Turizam,Poljoprivreda i maloi srednje obrtništvo

VL
KL
Klarahrv
07:44 22.05.2015.

Pitanje za komentatora "nibunika" : Imate li kakve informacije o ministru Kotromanovicu ovdje mislim na tvrtku KIO Orahovica? Tvrtka u kojoj radi gospodin Krsticevic dobro posluje.

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
18:55 21.05.2015.

Još jedno savjetodavno tijelo o kojemu ništa više nećemo čuti naredne 3 godine.

VL
Avatar majkomila22
majkomila22
17:19 21.05.2015.

Lipo sunce moje 😊

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
17:07 21.05.2015.

Svaka joj cast,,,ono sto su mesic i josipovic rastjerali Kolinda ih ponovo okuplja,,,obecala je u kampanji dace okupit ponovo generale iz oluje ispunjava svoj plan,,,,pogotovo je to velika stvar za povratak generala Gotovine i Markaca Krsticevica Marekovica i ostali zato smo te izabrali Kolinda ponosni smo na tebe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.