Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
titova unuka

Saša o Titu i Jovanki: Jednom je bila jedna ljubav koje više ni..

saša broz
Goran Jakuš/PIXSELL
20.10.2013.
u 20:37

Djed je nikad nije spominjao. Vidjela sam ju tek jednom na sprovodu djeda...

Titova unuka kazališna redateljica Saša Broz, obratila se medijima priopćenjem nakon što je objavljena vijest da je preminula Titova udovica Jovanka Broz i to s tvrdnjom kako njen djed Tito nikad nije rekao da želi biti pokopan u Beogradu, piše portal 24 sata.

Smatra da bi Tita trebalo pokopati u Zagrebu, a Jovanku je opisala riječima "bila jednom jedna ljubav, koje više ni..."

...dragi mediji , ako ste već desetljećima u stanju kopati po nečijem životu i ako se ponašate kao da znate sve i ako ste u stanju konstruirati i objavljivati " life story" prema političkim i kakovjetarpuše prilikama... Onda ste nekim čudom propustili informirati naciju da moj djed nikada nigdje i nikome nije rekao gdje želi biti pokopan. Da se mene pita odavno bi bio blizu mene u Zagrebu koji je tako volio. Promaklo vam je da zadnjih 11 godina života mog djeda Jovanka nije bila prisutna niti na jednom - obiteljskom okupljanju. Djed ju nikad nije spominjao. Zapravo evo izjave" Dvoje ljudi su jednom imali nešto i to nešto je jednom prestalo. Kraj priče".

Više čitajte ovdje

>>Jovanki sam sašila bijelu haljinu. Tito je uzviknuo: A gdje je špek?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije