Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA

Sarkozy odbio govoriti o svojem braku

sar
AFP
12.03.2010.
u 19:34

Vi očito ne znate koliko je zaposlen predsjednik. Ja nemam ni sekundu za gubljenje na takvu vrstu smiješnog smeća, čak ni pola sekunde, rekao je Sarkozy.

Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy rekao je britanskim novinarima da nema vremena za gubljenje na medijska naklapanja o svojem braku s Carlom Bruni.

– Vi očito ne znate koliko je zaposlen predsjednik. Ja nemam ni sekundu za gubljenje na takvu vrstu smiješnog smeća, čak ni pola sekunde – rekao je Sarkozy u Londonu na zajedničkoj konferenciji za novinare s britanskim premijerom Gordonom Brownom.

– Čak se pitam zašto trošite svoje vrijeme na postavljanje takvih pitanja – kazao je.

Glasine da supruzi imaju izvanbračne afere te da su pred rastavom preplavile su internet i britanske novine ovoga tjedna. Bruni je rekla da je suprug nikada ne bi prevario.

– Uspio sam reći Nicolasu da ja ne vjerujem svemu što pročitam u britanskom tisku – našalio se Brown priskačući u pomoć Sarkozyju.

– Ja volim Englesku, molim vas, nemojte me tjerati da to požalim – rekao je francuski predsjednik novinarima i time zatvorio raspravu o svom braku.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Vladimir1204
Vladimir1204
12:19 14.03.2010.

Madjarski zidov ili madjarski cigan, kako hoces.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije