Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uključen minkrofon

Sarkozy Obami: Ne mogu podnijeti Netanyahua, čisti je lažljivac

obama i sarkozy na summitu g20 u cannesu
Press Association/PIXSELL
08.11.2011.
u 21:51

Tog Netanijahua više ne mogu podnijeti. Tip je čisti lažljivac, potužio se Sarkozy Obami. -Tebi ga je dosta?Ja sa njim moram razgovarati svakoga dana, odgovorio je Obama

Koliko se, unatoč hinjenoj srdačnosti pri javnim susretima, ne podnose pojedini svjetski čelnici najbolje se vidjelo tijekom jednog gafa u Cannesu tijekom summita G-20.

Zaboravivši isključiti mikrofone koje su nosili na reverima, francuski i američki predsjednik počeli su razgovor nakon tiskovne konferencije, ne znajući da ih preko slušalica još uvijek sluša nemali broj novinara. Nakon prepirki oko primanja Palestine u članstvo UNESCO-a što je Pariz podržao unatoč protivljenju SAD, razgovor je skrenuo na izraelskog premijera Netanijahua.

-Tog Netanijahua više ne mogu podnijeti. Tip je čisti lažljivac, potužio se Sarkozy Obami. Na to mu je američki predsjednik odgovorio da je Sarkozy još u dobroj situaciji.

-Tebi ga je dosta, a šta ja da kažem. Ja sa njim moram razgovarati svakoga dana, rekao je Obama svom francuskom kolegi prije nego su shvatili da su mikrofoni uključeni.

Novinari koji su čuli razgovor odlučili su ne obajviti ga tijekom summita kako ne bi domaćina susreta Sarkozyja doveli u neugodnu situaciju. 

Ključne riječi

Komentara 26

OB
-obrisani-
22:17 08.11.2011.

Hehehe,dragi Obama,sam si rekao,da moraš sanjim razgovarati svaki dan. Zna se tko je gazda u kući ! Izrael forever !

TO
Toni50
22:21 08.11.2011.

Bolesna podmukla logika politike - Novinari koji su čuli razgovor odlučili su ne obajviti ga tijekom summita kako ne bi domaćina susreta Sarkozyja doveli u neugodnu situaciju. Njega u neugodnu situaciju Što je jednom progovorio otvoreno istinu o jednom \"*****\"*****\" koji se sprema na rat i to svojim neprestalnim istinitim tvrdnjama želi podkrijepiti....

OR
orisis
18:25 11.11.2011.

ha ha ha ha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije