Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESLUŽBENO

Sarkozy će predložiti bombardiranje Libije

sar
afp
10.03.2011.
u 18:11

Libijska državna televizija odmah je uzvratila da Tripoli zna "strašnu tajnu" koja će, kada se otkrije, ubrzati Sarkozyjev odlazak s vlasti

Nicolas Sarkozy kani predložiti partnerima u EU bombardiranje zapovjednog stožera Moamera Gadafija, rekao je za AFP visoki francuski izvor.

Na summitu Unije o krizi u Libiji Sarkozy će predložiti "bombardiranje vrlo ograničenog broja točaka". Riječ je o tri lokacije – zapovjednom stožeru Bab al-Azizija u Tripoliju, vojnoj bazi u Sirtu, istočno od Tripolija, i vojnoj bazi u Shebi, na jugu zemlje.

Libijska državna televizija odmah je uzvratila da Tripoli zna "strašnu tajnu" koja će, kada se otkrije, ubrzati Sarkozyjev odlazak s vlasti, a možda ga dovesti i pred sud zbog financijskih malverzacija u predizbornoj kampanji.

Ključne riječi

Komentara 132

OB
-obrisani-
20:57 10.03.2011.

East India Company i Britisch east India Company;ehehehhehhehehh

Avatar emilsali
emilsali
22:09 11.03.2011.

Gadafi Izgubljeni brаt blizаnаc Mikijа Mаnojlovićа. Dokаz dа su nаšа poslerаtnа decа prodаvаnа аrаpimа i drugim bogаtim strаncimа

KA
Kameni
21:49 10.03.2011.

Pa to sto svi bolesno mrze SAD je problem esteskog izgleda, jednostavno imaju dugacak nos koga guraju gdje god na ovoj planeti mogu, jednom bi mogli ostati bez njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije