Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna odluka

U zadnji tren odgodila vjenčanje, a potom je dobrotom zadivila sve

Sarah Cummings
Foto: Twitter
14.07.2017.
u 20:34

Čak se i njezin bivši zaručnik složio s njom da je to najbolja odluka

Razočarana nesuđena mladenka koja je otkazala svoje vjenčanje zaradila je pohvale nakon što je umjesto bacanja sve naručene hrane organizirala večeru za obitelji beskućnika.

Kako piše Independent, 25-godišnja Sarah Cummings iz Indiane u SAD-u dvije je godine planirala svoje 30.000 dolara "teško" vjenčanje iz snova. Nije htjela otkriti zašto ga je otkazala, ali rekla je da je bila jako nesretna.

- Zvala sam sve, otkazivala, ispričavala se, plakala, zvala trgovce, još plakala, i onda mi je postalo zlo od pomisli na bacanje sve hrane koju sam naručila za svadbu - rekla je djevojka.

Stoga je odlučila pozvati lokalno sklonište za beskućnike i organizirati večeru za njih kako hrana i termin u hotelu Ritz Charles ne bi propali. Navodno se i njezin bivši zaručnik složio s njom da je to najbolja odluka. Djevojka uskoro kreće na medeni mjesec u solo varijanti u Dominikansku Republiku, nakon čega ju očekuje dovršenje studija farmacije.

Komentara 18

IP
ispeci.pa.reci
21:08 14.07.2017.

i to je vjest hvala vl

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:05 15.07.2017.

sve je kristalno jasno. Htjela je zavrsiti na naslovnicama portala, na sto je i vecernji naivno nasjeo, i ostvariti bogatstvo putem toga.

IM
Immanuell
07:39 15.07.2017.

Ovo ste prepisali sa atranih portala........ Lijepo od nje, ali što mi pobogu imamo s time?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije