Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubravka Šuica
Povratak na članak

Sankcioniranje Dodikova ponašanja doprinijelo bi stabilnosti BiH. U postojećem ustavnom uređenju kriza će se produbljivati

"Po mom mišljenju međunarodna zajednica sada mora pokrenuti razgovore o postdejtonskom uređenju BiH kako bi spriječila daljnju eskalaciju političke situacije u zemlji", izjavila je Šuica

Komentari 4

Avatar navijač
navijač
12:26 17.10.2016.

srbi su oduvjek bili faktor nestabilnosti na ovim područjima, evo pokušali su i državni udar u Crnoj gori , ali o tome se u ovom srpskom glasilu nepiše.

VL
DU
Deleted user
11:38 17.10.2016.

Koliko bi uredjenu pravne drzave pridonijelo ispitivanje porijekla imovine ove vrle drugarice....

VL
AN
anticenzura
13:33 17.10.2016.

Ovaj cemo text zastupnice u EU Parlamentu objaviti na svim najuglednijim medijima u Europi, da gradjani vide kako doticna ignorira extremne Islamske radikalce po Bosni I hercegovini, i sela gdje vjesaju ISIL-ove zastave, a bori se protiv krscanskoga naroda sto zivi na dva pedlja od Islamskih terorista, Tako gradjani vide tko im sjedi u EU Parlamentu i kakvu oni zapravo politiku kroje u Europi.

VL
DU
Deleted user
12:09 17.10.2016.

Nek' pusti ona i Bosnu i Dodika i Dayton...Kad će vrla europarlamentarka, kao sasvim prosječna srednjoškolska profesorica engleskog jezika, suvislo objasniti kako je stekla procijenjeni imetak od preko pet milijuna eura (vilu u Dubrovniku, kuću u Cavtatu, kuću na Pelješcu,, stan u Lapadu, stan u Zagrebu, vikendicu u Risovcu - BiH, jahtu od 500 tisuća američkih dolara, vinograd, šumu te dva auta - Opel i Volkswagen) ? Sve to u nepunih petnaestak godina!!! Umirem od želje da saznam!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.