Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasio se i HDZ

Sanja Putica: Vlada nije ugrožena, a rječnik Kovačića je neprimjeren

Sanja Putica
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
25.04.2016.
u 23:02

- Uz uvažavanje Kovačića i njegova rada rječnik kojim se on koristi nije primjeren javnom prostoru niti uljuđenoj političkoj komunikaciji- kazala je Putica.

Nakon što je predsjednik Kluba zastupnika Mosta Ivan Kovačić kazao da je daljnja suradnja s HDZ-om na nacionalnoj razini s njegove strane više nego upitna, a čelnik Mosta Božo Petrov ublažio retoriku te ustvrdio da će Most podržavati Vladu dok god se radi na reformama, oglasio se i HDZ.

Kažu da je Omiš jedna HDZ-ova organizacija i da se na temelju toga ne može generalizirati stranku te poručuju da bez obzira na omiške događaje Vlada nije ugrožena, javlja HRT.

- Ja ne bih rekla da je došlo do tog stupnja ugroženosti, dok god ova vlada bude imala energije provoditi reforme koje je zacrtala u svome programu, ona će i postojati- rekla je HDZ-ova saborska zastupnica Sanja Putica.

Naglasila je da su oni velika i demokratska stranka u kojoj svatko ima pravo biti biran i birati. 

- Uz uvažavanje Kovačića i njegova rada rječnik kojim se on koristi nije primjeren javnom prostoru niti uljuđenoj političkoj komunikaciji- dodala je Putica.

>> Petrov: Ako se reforme ne počnu događati, ova Vlada ne treba dobiti podršku 

>> Kovačić: Moja daljnja suradnja s HDZ-om je više nego upitna

Komentara 37

Avatar Marceluswallace
Marceluswallace
23:11 25.04.2016.

Lijepo iznenadjenje hrvatske politike

DE
dernek
00:15 26.04.2016.

Zar ce Karamarko dozvoliti da ovako neko ucjenjuje ili se mijesa u unutrastranacku politiku samo da bi se odrzo u vladi halo jeli HDZ osvojio 59 mandata ili cuprijasi pa da svakom seljacini padne napamet da javno psuje stranku,opameti se Tomo dok je vrijeme.

SA
santos008
05:55 26.04.2016.

Mi navikli na onog sto cesce ide u Kazaliste ,nego sto pere zube [ STAZIC ],pa nam neobicno kad to kaze Kovacic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije