Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podržala zg pride

Sanja Milanović: Cijela situacija isprovocirala me na ovaj dolazak

Eduardo da Silva
Patrik Macek
15.06.2013.
u 19:20

Dodala je kako je njezin suprug trenutno kod kuće, no pozdravlja skup te za razliku od nje, kao političar ima prilike izraziti svoj stav.

Zagrebačkoj Povorci ponosa danas se pridružila i premijerova supruga Sanja Musić Milanović koja je naglasila da je na Pride došla kao obična građanka.

- Došla sam podržati princip dobra i solidarnosti. Učim ga od malih nogu. Učili su me mama i tata da volim ljude i da ih ne stigmatiziram, a to sam učila tijekom devet godina pohađanja vjeronauka, gdje je akcent bio na ljubavi među ljudima kao i naglašen princip solidarnosti - kazala je te dodala:

- Ne želim da se stigmatiziraju ljudi bilo koje orijentacije. Cijela situacija, koja proteklih mjeseci buja i raste isprovocirala me na ovaj dolazak. Nisam saborska zastupnica i došla sam kao građanka-  rekla je Sanja Musić Milanović.

Dodala je kako je njezin suprug trenutno kod kuće, no pozdravlja skup te za razliku od nje, kao političar ima prilike izraziti svoj stav.

>>Homofob godine Josip Bozanić, homofrend Mile Kekin

>>Pogledajte tko je od poznatih sudjelovao na Zagreb Prideu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije