Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natječaj

Sanimir Radek predložen za ravnatelja ŽUC-a Čakovec

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 24.08.09., Cakovec, Hrvatska-  Direktor Zupanijske uprave za ceste (ZUC) Zoran Saric. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list'
'Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji l'
02.02.2011.
u 13:52

Zanimljivo je da se bivši ravnatelj i aktualni v.d. ravnatelj ŽUC-a Zoran Šarić nije javio na natječaj

ČAKOVEC - Upravno vijeće Županijske uprave za ceste Čakovec predložilo je jednoglasno Sanimira Radeka (44) iz Okruglog Vrha za novog ravnatelja. Na natječaj se javilo devet kandidata, jedan je odustao, a od osmorice najbolje je rezultate na testiranju i u razgovoru s članovima UV-a postigao upravo Radek, koji već sedam godina radi u Županijskoj upravi za ceste.

- Radim kao voditelj odjela građenja. Javio sam se na natječaj i jednoglasno sam predložen za ravnatelja. To još treba potvrditi Županijska skupština - kaže Radek, poznat i kao istaknuti rukometaš i osnivač kluba San-sport.

Rodom je iz Šenkovca, a živi u Okruglom Vrhu. Po struci je inženjer građevinarstva. Zanimljivo je da se bivši ravnatelj i aktualni v.d. ravnatelj ŽUC-a Zoran Šarić nije javio na natječaj, a do sistematizacije radnih mjesta radit će kao savjetnik. Radekov mandat trajat će četiri godine. Na prvom natječaju za ravnatelja ŽUC-a izabran je Davor Sokač, koji je odustao i prije nego što je sjeo u ravnateljsku fotelju jer se nije složio s ponuđenim uvjetima u ugovoru u radu. Sjednica Županijske skupštine održat će se 17. veljače.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije