Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKA Teška prometna nesreća naše stolnotenisačice u blizini Pariza

Sandri Paović operirani vratni kralješci

Autori: Ante Buškulić, Branimir Bradarić
30.01.2009.
u 21:08

Hrvatska stolnotenisačica Sandra Paović doživjela je tešku prometnu nesreću u Parizu i večeras joj je obavljena operacija na vratnim kralješcima. Ona je sa svojom ekipom Caenom putovala do pariške zračne luke, odakle je trebala krenuti u Poljsku na utakmicu Kupa Nancy Evans, kada joj se prevrnuo kombi.

Kako smo doznali, Sandra je jedina teže stradala jer je u trenucima udesa spavala i nije bila vezana. Nije mogla izići iz smrskanog kombija niti micati nogu, a čim su je izvadili iz vozila, odvezena je u bolnicu s težim ozljedama vratnih pršljenova. Operirana je večeras.

- Kao da sam osjećao nešto loše, cijelu noć nisam spavao i ujutro sam joj poslao SMS: “Samo se dočepajte zračne luke”. Mislio sam na probleme sa štrajkovima, a onda čujem što joj se dogodilo - tužno je govorio Sandrin otac Mišo, te je dodao:
- Naravno da sam odmah želio otići do nje, ali supruga Marija je nedavno preživjela možda udar i idući tjedan trebala bi u toplice, a i putovnica mi je istekla.

No zato će u Francusku noćas stići Sandrin dečko, švicarski stolnoteniski reprezentativac Mark Atermach.

Sandra Paović rođena je u Vukovaru i članica je najbolje hrvatske ekipe 2008. godine s kojom je na Europskom prvenstvu osvojila brončanu medalju. Nakon toga imala je zapažen nastup na Olimpijskim igrama u Pekingu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije