Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završni skup

Sandra Švaljek: 'Sve ankete pokazuju da samo ja mogu pobijediti Milana Bandića u drugom krugu!'

Sandra Švaljek
Patrik Macek/PIXSELL
17.05.2017.
u 21:28

Kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu podijelila sa sugrađanima svoju viziju kako će grad izgledati ako ona dođe na njegovo čelo

Putovanje kroz Zagreb budućnosti naziv je završnog skupa Sandre Švaljek koji je jučer održan na Cvjetnom trgu. Na njemu je, kako mu i ime govori, ova kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba podijelila sa sugrađanima svoju viziju kako će grad izgledati ako ona dođe na njegovo čelo.

- Bez pogrešnog dijeljenja gradskog novca, za vodovod i kanalizaciju u svim dijelovima grada, bez klijentelizma, za kvalitetne obroke u dječjim vrtićima… - nabrajala je Švaljek s govornice na kojoj su joj se pridružili nosioci lista za Gradsku skupštinu i Vijeća gradskih četvrti. Također, još je jednom naglasila kako joj je cilj prekinuti vladavinu Milana Bandića.

- Sve ankete pokazuju da samo ja mogu pobijediti Milana Bandića u drugom krugu. Ako bilo koji drugi kandidat završi s njim u drugom krugu, Bandić će pobijediti. Zato je glas za mene jedini glas za promjene - rekla je Sandra Švaljek te još jednom pozvala građane da glasuju za nju kako Zagrebački holding ne bi postao novi Agrokor.

Komentara 33

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
22:51 17.05.2017.

Mene bi Sandra više zanimalo tko tebe financira...na jednoj radio stanici koju slušam, svakih 10 minuta tvoja reklama..pun grad plakata...zanimljivo

AR
Artukovic
23:51 17.05.2017.

Ma kakva Svaljek....pa ona ni nece u drugi krug.

Avatar Retardo
Retardo
21:57 17.05.2017.

To su lažne ankete, a od ove prevrtačice papira i uhljebuše Švaljek se ni nema što očekivati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije