Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REFERENDUM O BRAKU

Sandra Petrović Jakovina: I Bruxelles glasuje protiv

sandra petrović jakovina referendum
Foto: Ured zastupnice Sandre Petrović Jakovina
1/2
25.11.2013.
u 15:12

"Potpuno se slažem sa zastupnikom Michaelom Cashmanom koji je napomenuo da bez obzira na to što je referendum zakonit, to ne znači da je i pravedan"

Ured Sandre Petrović Jakovine, zastupnice u Europskom parlamentu, objavio je fotografije Hrvata iz europskih institucija koji su se danas okupili ispred zgrade Europske komisije držeći transparent "Mi glasujemo protiv", čime poručuju kako će se izjasniti na referendumu o ustavnoj definiciji braka 1. prosinca.

"Potpuno se slažem sa zastupnikom Michaelom Cashmanom koji je napomenuo da bez obzira na to što je referendum zakonit, to ne znači da je i pravedan", rekla je Sandra Petrović Jakovina, poručujući kako "i Bruxelles glasuje protiv".

>> Saznajte kako će glasati vaši Facebook prijatelji

Komentara 51

DU
Deleted user
15:34 25.11.2013.

gospođo, a di vam je taj ultra nesposobni ministar poljoprivrede??? ni glasića od njega, a posla ima u njegovom resoru i preko glave

QR
qqriq.rac
15:31 25.11.2013.

Hrvatska glasuje ZA!

AL
Alkana
15:24 25.11.2013.

Pa tko bi i očekivao da će gospođa drugačije glasati, zna se čija je i kako je dospjela u Bruxelles. Sretno joj bilo! Nadam se da će ju njezino dijete, zahvaljujući nama koji ćemo glasovati ZA, smjeti bar još nekoko vrijeme zvati mama a ne roditelj broj 1.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije