Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA STOLNOTENISAČICE

Sandra Paović danas na novu operaciju

12.02.2009.
u 20:12

Prema najavama iz Francuske, hrvatska stolnoteniska reprezentativka i sudionica Olimpijskih igara 2008. godine u Pekingu Sandra Paović danas će još jednom biti operirana u bolnici u Rouenu.

– Sandra ima velikih problema s temperaturom i respiratorom, kojim otežano diše.

Zbog toga i straha od infekcije, koja bi mogla biti kobna za nju, Sandra će danas biti još jednom operirana, kada će joj se napraviti otvor na prednjoj stijenci vrata kako bi joj se olakšalo disanje – rekao je otac Mišo Paović, koji je i dalje u bolnici u Rouenu.

– Kada sam dolazio u Francusku vidjeti kako mi je kći, nisam ni sanjao da je stanje ovoliko ozbiljno i da je toliko nepoznanica pred Sandrom. Nadljudskim se naporima bori i sreća je što je sportašica i puna snage – kazao je Mišo Paović.

Prema riječima Sandrinog oca, zbog respiratora u ustima Sandra još nije ni riječi progovorila nego se u bolničkoj sobi sporazumijevaju rukama i preko slova abecede koje ona pokazuje.

Sandra Paović rukama miče, ali u nogama nema nikakva osjeta. Čini se da su prvi osjeti bili zapravo grčevi, dodao je njezin otac, koji u Rouenu čeka dobre vijesti.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije