Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neukus

Sandale i čarape: Britanci su najgore odjeveni turisti u Europi

turisti
AFP
04.06.2010.
u 15:49

Istraživanje je pokazalo da čak 36 posto Britanaca voli nositi sandale i čarape, a svoj modni neukus pravdaju izjavom da se na odmoru odijevaju puno ležernije nego kad su kod kuće.

Britanci su najgore odjeveni turisti u Europi, a slijede ih Nijemci, a na suprotnoj su strani ljestvice Talijani i Francuzi koji se smatraju najljepše odjevenima. Pokazalo je to istraživanje koje je provela web-stranica TripAdvisor među 2717 putnika iz cijele Europe.

Istraživanje je pokazalo da čak 36 posto Britanaca voli nositi sandale i čarape, a svoj modni neukus pravdaju izjavom da se na odmoru odijevaju puno ležernije nego kad su kod kuće.

Osim modnih navika, istraživanje se pozabavilo i kvalitetom odmora tj. načinom na koji ljudi iz različitih zemalja provode odmor. Došlo se do podatka da čak 87 posto Francuza i na godišnjem odmoru provjerava svoju elektroničku poštu dok to čini tek četvrtina Britanaca.

93 posto Britanaca trudi se govoriti lokalnim jezikom kad su izvan svoje zemlje, a 20 posto Francuza tvrdi da se uopće ne trudi sporazumjeti na bilo kojem jeziku osim na francuskom.

Komentara 3

AJ
Ajduk
12:18 07.06.2010.

Trebali bi da pitaju novinare, pa onda da postupe po savetu. Jer u protivnom bice proglaseni losim gostima a to kako se ponasaju i koliko ostave novca u lepj nasoj nije bitno - samo Kako izgledaju. Fuj.

UK
Ugo Kajvez
17:07 07.06.2010.

Čobani koji jedino znaju igrati svoju čobansku igru - golf ............

CU
cunt
19:48 04.06.2010.

budale engleske, ja na godišnjem nosim crno odjelo i vunenu kravatu (od Diora) i cipele Peko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije