Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povjerenstvo za Inu

Sanaderu opet šalju telegram s pozivom na svjedočenje o Ini

ivo sanader (1)
PIXSELL
Autori: pmž/VLM, IČ/VLM
12.09.2010.
u 17:34

Sjednica povjerenstva nastavit će se u utorak iskazima o privatizacijskom razdoblju od 2003. do 2009. godine.

Unatoč najavama kako bi Ivo Sanader sutra mogao svjedočiti pred istražnim povjerenstvom za Inu, i reći sve što zna o privatizaciji Ine, to se ipak neće dogoditi. Naime, istražno je povjerenstvo objavilo kako Sanader nije primio poziv za svjedočenje.

O tome što će biti s njim i njegovim svjedočenjem povjerenstvo će raspravljati sutra. Najavljena je mogućnost da se bivšem premijeru pošalje telegram kojim ga se poziva na svjedočenje, a opći je stav povjerenstva kako do kraja roka za svjedočenje, koji istječe 23. listopada, ima dovoljno vremena da Sanader bude ispitan.

Pred istražno povjerenstvo za Inu danas će stati svjedoci privatizacije naše najveće naftne kompanije. Prvi će iskaz, i to o razdoblju privatizacije u vrijeme Račanove vlade, kada je mađarskom MOL-u prodano 25 posto plus jedna dionica, dati esdepeovci Slavko Linić i Ljubo Jurčić te bivši predsjednik uprave Ine Tomislav Dragičević.

Sjednica povjerenstva nastavit će se u utorak iskazima o privatizacijskom razdoblju od 2003. do 2009. godine. Pozvani su svjedoci hadezeovci Ivan Šuker, Damir Polančec, predsjednik uprave Ine Zoltan Aldott te bivši premijer Ivo Sanader koji ipak neće doći.

Ključne riječi

Komentara 79

SA
sargu123
19:20 12.09.2010.

Ovaj gore sa slike je utekao ! Nesposobno sudstvo izabrano od nesposobne vlade nije znalo zaustavit kriminalca u bijegu . BUGARSKI KIŠOBRAN je sad jedina opcija da pravda bude zadovoljena !

AR
ARIDAN
23:32 12.09.2010.

Gospodin Sanader je \"sveta krava\". Za njega Hrvatski zakoni ne vrijede. Da ja trknem mačku na cesti, Lepoglava mi zagarantirana. Jer... pravosuđe radi svoj posao. Čisto i \"transparentno\"

OB
-obrisani-
18:52 12.09.2010.

Stalno se pitam zasto je Bog kkaznio nas Hrvate pa smo za predsjednike imali kretene ko sto su Tudjman , Mesic a da li ce ovaj treci biti malo bolji, vrijeme ce pokazati Bog i Pravi Hrvati Za Dom Uvijek spreman

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije