Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šaljivi parlament

Sanaderu azil u Sloveniji, Chucku Norrisu vojno zapovjedništvo

slovenski parlament
Twitter
13.03.2012.
u 21:07

Skupina šaljivih hakera iskoristila je sigurnosne propuste na stranici slovenskog parlamenta

Hrvati imaju Građansku akciju, a Slovenci skupinu šaljivih hakera koja je iskoristila sigurnosne propuste na stranci tamošnjeg parlamenta te su si dali oduška i osmislili cijeli niz nepostojećih povjerenstava, piše Delo.si.

Nisu zaboravili ni nekadašnjeg hrvatskog premijera Ivu Sanadera pa su među izmišljena povjerenstva uvrstili i jedano koje bi se trebao pobrinuti da Slovenija Sanaderu pruži politički azil.

Nisu zaboravili ni Chucka Norrisa za koje bi radna skupina trebala organizirati imenovanje za vrhovnog zapovjednika slovenske vojske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije