Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje u slučaju Fimi Media
Povratak na članak

Sanaderova supruga i kćeri nisu se pojavile na ročištu

Sanaderove kćeri Bruna i Petra sudu su poslale mail u kojem su navele da znaju za današnje ročište, no da mu nisu u mogućnosti pristupiti, jer nisu dobile poziv

Komentari 6

NO
nogogaz
11:35 20.03.2018.

Nevin ko od majke rodjen! HDZ nam je jedini spas! Nalik evtanaziji...

VL
VA
vadis1
12:01 20.03.2018.

Ivo Sanader je veliki lopov. Taj covjek je "stekao" imovinu kradjom i korupcijom. To je lako dokazati, sto si imao kad si dosao iz Austrije a sto imas sada, zarada, porezi, i dodjete do rezultata.

VL
VA
vapor
13:05 20.03.2018.

I da ovaj ratni profiter, veleizdajnik i najveća ološ nije još u zatvoru! Pa nama kao državi nema spasa to svi vidimo. Jedino je upitno kome ćemo pripasti. Sluge bile, sluge ostale. A imali povijesnu priliku.

VL
DJ
djakputnik
12:28 20.03.2018.

Cure jednostavno ne žele gubiti vrijeme na gluposti. Jer, sve je to samo predstava za narod, da Hrvatska bude u očima građana nešto kao država. Sa svim tim takozvanim "kontroverznim" političarima i poduzetnicima je isto. Nekoliko hrvatskih "turbo odvjetnika" izuzetnoo dobro žive od ogromnih naknada kojima je izvor u novcu opljačkanom od građana Republike Hrvatske, dakle žive od opljačkanog novca. Kako se zovu ljudi koji žive od opljačkanog novca? U čemu je razlika između njih i onih koji su taj novac ukrali građanima RH, koji Republici Hrvatskoj plaćaju poreze i doprinose?

VL
Avatar 123456
123456
13:37 20.03.2018.

UŽAS! Kad bi mene sud pozval, a ja nebi došel došli bi specijalci po mene. Zastara za največu pljačku u Hrvatskoj povijesti je sve bliže zahvaljujući korumpiranom hrvatskom sudstvu. Kaj delaju korumpirane hrvatske tajne službe? '

VL
UU
uhljeb u holdingu
15:59 20.03.2018.

E da je samo Ivo, a gdje su Vidošević, Kalmeta, Bandić, Kutle, Todorić, Marina Lovrić Merzel, Mamići i ostala nebrojena ološ koja nikada neće odgovarati za lopovluk koji su počinili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.