Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fimi medija

Sanaderov punac nije došao na sud, sutkinja prijeti policijom

ivo
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
25.11.2013.
u 10:58

Svoj nedolazak ispričali su medicinskom dokumentacijom koja datira iz 2009. godine prema kojoj oboje imaju ozbiljnih zdravstvenih problema

Ivo Šarić, punac Ive Sanadera i Iva Sanader, majka Ive Sanadera nisu se danas pojavili u nastavku suđenja za FIMI mediju. Svoj nedolazak ispričali su medicinskom dokumentacijom koja datira iz 2009. godine prema kojoj oboje imaju ozbiljnih zdravstvenih problema.

Uz to, priložili su i liječničke potvrde iz kojih proizlazi da su potvrde izdane, a da ih liječnik nije ni pregledao pa se iz toga nije moglo zaključiti je li njihovo trenutačno zdravstveno stanje takvo da mogu ili ne mogu nazočiti sudskoj raspravi. Predsjednica sudskog vijeća Ivana Čalić obvezala je opunomoćenicu obitelji Sanader da do srijede dostavi relevantnu medicinsku dokumentaciju, a ako to ne učini na sljedeće ročište početkom prosinca Ivu Šarića dovest će policija.

>> Sanaderova supruga Mirjana nije došla na sud, kazna 5000 kn

Komentara 2

DA
Damdam
11:25 25.11.2013.

Pa svi znamo fase pred sudom zaklinjemo dacemo goborit istinu.lakse izmislit nedolazak nego zeta strpat iza zice.zetce iza zice a njemu ne osta nista

RO
robyt
12:00 25.11.2013.

Krivi su Milanović i Jovanović što on nije došao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije