Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goran Suić

Sanaderov odvjetnik optužen za zloporabu

Goran Suić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
23.11.2013.
u 13:45

Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu podignulo je optužnicu protiv Gorana Suića, jednog od branitelja Ive Sanadera, zbog zloporabe teške 3,448.208 kuna.

Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu podignulo je optužnicu protiv Gorana Suića, jednog od branitelja Ive Sanadera, zbog zloporabe teške 3,448.208 kuna. Toliko mu je platila tvrtka Đuro Đaković Aparati iz Slavonskog Broda za zastupanje 2005. iako Suić i njegov odvjetnički ured nisu poduzimali nikakve radnje u procesu što ga je ta tvrtka vodila protiv MORH-a.

- Posao s Đ. Đakovićem nisam radio ja osobno nego naše odvjetničko društvo. Zbog tog je posla protiv našeg društva pokrenut postupak pred Hrvatskom odvjetničkom komorom. Utvrđeno je kako nismo počinili nikakvu povredu dužnosti. Smatram da su razlozi pokretanja postupka protiv mene nakon 10 godine druge narav i– rekao je Suić.

Komentara 5

DB
db123
22:18 23.11.2013.

Evo sad vidite ovoga .a hajka na Grobare oni su bar radili a ovaj samo tako pa tri i nesto i nije lopov kolioko bi mogo kupiti piva i cevapa za tu lovu vidite kako mu je dobro i koliko je narasto.

HO
Hoch03
10:39 25.11.2013.

Vidi mu se nafaci da je "posten". !

ZD
zdepar
15:38 23.11.2013.

sada su na redu i sanaderovi suci, zaštićeni su jedino, svjedoci - pokajnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije