Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera zbog paketa
Povratak na članak

Sanaderov čuvar bivšeg šefa nije ni vidio kod odvjetnika

Suspendiranog šefa Uprave za posebne poslove sigurnosti vraćaju u MUP. Ispada da ipak nije naštetio radu službe

Komentari 28

Avatar Nikad robom
Nikad robom
09:56 08.01.2012.

jaaaaako uvjerljivo.....

VL
VE
velikazmija
18:35 08.01.2012.

ili je ono bio vuk --čemu vukovi i tigri nije li dosta ime -- ko je sad koji --

VL
Avatar WindFucker
WindFucker
09:33 08.01.2012.

Kakiti ću, piškiti ću... Naštetio je, nije naštetio... Suspenzija, vraćanje na posao... Ovo je neka nova tehnika; zbuni , pa vladaj!?

VL
OS
otvoreni savez
09:55 08.01.2012.

Tresla se brda rodio se Mickey Mause..

VL
OB
-obrisani-
10:01 08.01.2012.

. .nagrada za sutnju...??? : :

VL
IS
istima
10:08 08.01.2012.

Hah....netko je htio biti \'veći katolik od Pape\'........ iliti sačuvati svoje po dodvorništvu izboreno načelničko mjesto istrčavanjem pred rudo..... Što bi sad kada se pokazalo da je Sanader lopina (još neimamo pravorijek).... trebalo povješati sve one koji su po privatnojoj liniji, ali i po profesionalnoj službenoj dužnosti sa njim dolazili u dodir...... treba li povješati i njegove odvjetnike... pa i sve ostale klijente tih odvjetnika..... Mislim da ovoliko temeljit nije bio ni sam gospodin Staljin !

VL
Avatar WindFucker
WindFucker
10:12 08.01.2012.

Ako ovako nastave, mogli bi i Sanadera vratiti na vlast...

VL
IS
istima
10:21 08.01.2012.

Hm.....nagrada za sutnju...??? __________________________________________ Pa, ako je odvjetnik etikom i zakonom obavezan čuvati tajnu svog klijenta, ima puno osnova da se ta obaveza primjeni i na profesionalne zaštitare, obzirom da i oni zbog prirode svog posla zalaze duboko u privatnostt svojih štićenika....

VL
OB
-obrisani-
10:40 08.01.2012.

. ...istima...:-)).....samo mi nije jasno, koje te budale minusiraju.....gadno smrdi..!!

VL
Avatar gadogadni
gadogadni
10:55 08.01.2012.

tko ga je snimio, tko je objavio...nema komentara...e... novinari, novinari...sad ćemo sve završit sa komentarom - tresla se brda rodio se miš? Da ste pravi novinari ne bi ste ono ni ti objavljivali bez provjere - senzacionalizam bez odgovornosti za posljedice - sad kad ovaj tuži državu - platit ćemo mi porezni obveznici - a vi će te se pozvati na neke novinarske blah blahove - idemo uredništva - malo suspenzije

VL
IS
istima
11:08 08.01.2012.

gadogadni Kakve veze sa tim imaju novinari?.... Pa nismo valjda više u državi u kojoj novinari služe za moralnopolitičku pripremu terena za pravni progon ? (ili se morti varam)? Novinari su tu da s**u, a institucije da utvrđuju činjenice ii osiguraju pravni poredak....... i to za sve, a ne samo za one prema kojima Mesić pokaže prstom...

VL
BI
billynik
11:09 08.01.2012.

Pa ovo je gore nego u Jugoslaviji, kakve veze ima da li je bio Sanaderov čuvar ako svoj posao obavlja profesionalno? I tu se vidi pristranost naših medija koji taj postupak novo vlasti prihvaćaju kao normalan.

VL
ST
stradanje
11:16 08.01.2012.

Novonarski amaterizam doveo je jednog državnog službenika da se brani, da brani svoju čast, i tako to ide godinama, novinari u nedostatku bilo kakovih priča love, doslovice love senzaciju a od te senzacije ispadne ništa. Uhvatili su se Davora Blaževića ne shvaćajući da je Davor samo profesionalac, policajac, koji radi svoj posao na najbolji način što može. Prigovarati njegovoj privrženosti bivšem premijeru Ivi Sanaderu, jer. \"godinama je bio njegov osobni čuvar\", zar ti novinari ne shvaćaju da je to bio njegov posao, da je za to bio plaćen, i bila mu je obveza sačuvati štićenu osobu od bilo koga i takovi tjelesni čuvari su prisutni bilo gdje u svjetu, pa tako i kod nas. Davora Blaževića, vrhunskog profesionalca, zato treba pustiti na miru da radi svoj posao i da živi, jer zaslužio je!

VL
OB
-obrisani-
11:19 08.01.2012.

. .Biti sef Mafije treba imati puscene krakove u sve institucije kao Sipa to je Sranader imo zato od tih sudenja i pravdi koje narod ocekiva da Hrvatska postane ono za sto su se borili izgleda nema nista samo . . Trla baba lan da je radjeno po pravosudu i zakonu isti nebi cekao bozic na slobodi kao najveci neprijatelj HRVATSKE NACIJE Milosevic je manje zla napravio nacij od toga ustrojenog krmka KLEPTOMANA . .

VL
OB
-obrisani-
11:20 08.01.2012.

. .Poznato je da je Sanader kada je došao za predsjednika Vlade pomno birao svoje tjelesne čuvare i isključivo po svom izboru a ne po preporuci MUP-a. . Mnogi od njih su u međuvremenu suspendirani jer je dokazano da suu surađivali sa mafijom i bili u uskom krugu povjerljivih Sanaderovih ljudi. . .

VL
OB
-obrisani-
11:23 08.01.2012.

. .Inače vozač Tigra u crvenom audi-iju...... na fotografijama, koje su objavili drugi portali.......... je također aktivni policajac dapače nekakav rukovoditelj u policiji SINIŠA VUKOSAV Sanaderov tjelohranitelj, . .pardon bivši tjelohranitrlj,koja špradanje ha ha ha ha ha ha, . .GOSPODINE OSTOJIĆU JEL VI VIDITE ................... . .

VL
IS
istima
11:26 08.01.2012.

Ako nekog ne podnosim.... to su novinari.... No problem je u tome što kod nas službene osobe, javne osobe, a naročito političari previše pate od toga što piše u novinama...... Najbolji je primjer bivša premijerka. I umjesto da svoj posaoao rade u skladu sa strukom i zakonom, oni se pošto poto žure umiliti javnosti..... Tako smo nedavno mogli čuti..... Ma i treba da su ga osudili kad je bio onako neljubazan prema novinarima........ Dakle, stvarna krivica je mnogima( pa i sudcu) bila manje važna od činjenice da je napasne novinare nazvao psima gladnm kostiju....

VL
OB
-obrisani-
11:27 08.01.2012.

. .Kada spojim sve konce, na današnji dan uzimajući u obzir sudski predmet (\"izgubljen\" u \"redovnim\" sudskim ladicama u Šiibeniku) u kojem sam privatni tužitelj protiv Tvornice lakih metala u Šibeniku (sadašnji privatizirani ADRIAL d.d.) . i slučaj Sanader, . . bez obzira što se u jednom slučaju radi o običnom a u drugom slučaju o \"izvanrednom\" građaninu Republike Hrvatske također u različitim građanskim ulogama (tužitelj ili tuženik) , izgleda da čišćenje Hrvatske treba početi od smjenjivanja Mladena Bajića (ali ne samo to nego i kažnjavanja za počinjena nedjela zloupotrebe službenog položaja) kao glavnog državnog odvjetnika u DORH-u. Međutim gledano po slučaju Sanader to je gotovo neizvedivo; jer Mladen Bajić je pomogau HDZ-u jer ga nije optužio onoliko koliko je mogao a pomogao je i SDP-u da dođe na valst. Znači radi se o jednoj vrlo lukavoj ili prepredenoj i na kraju društveno opasnoj osobi-pravnom manipulatoru iz koristoljublja. Tko je za građansku inicijativu da se smijeni Mladen Bajić neka ocjeni ovaj komentar (naravno da treba prije razumjeti što sam prethodno napisao o slučaju Sanader i sl.) . .

VL
LO
Loco
11:56 08.01.2012.

\"Sanaderov čuvar bivšeg šefa nije ni vidio kod odvjetnika\" jok. žmirio je.

VL
TO
tom
12:02 08.01.2012.

crvena ba*nda u svakom vidi NEPRIJATELJA! uskoro će i uključeni DESNI žmigavac biti kažnjivo djelo!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.