Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi sa zdravljem
Povratak na članak

Sanader suđenje može pratiti pod određenim uvjetima, a možda će zatražiti prekid kazne

Zdravstveni problemi Ive Sanadera nisu od jučer. U posljednjih devet godina na svojim suđenjima imao je problema sa srcem, tlakom, šećerom, a bio je i na operaciji te oporavku. Bio je i hospitaliziran na Rebru.

Komentari 5

OB
ObrenM
08:57 06.04.2019.

Zasto je vecina procesuiranih zdrava na slobodi,a kada dodju u zatvor naglo se razbole?

VL
GI
giannimichelis
07:55 06.04.2019.

U pravu ste, nehumano je držati bolesnog čovjeka u zatvoru bez dostupne zdravstvene skrbi kakvu imaju građani koji nisu u zatvoru. Sanader bi trebao imati pristup zdravstvenom sustavu kao i oni koji nisu u zatvoru, dakle kao i svi treba čekati na pregled kod specijalista 18 mjeseci, na CT 23 mjeseca, na MR 36 mjeseci. Osim toga, ne treba napuštati zatvor, mogu ga iz zatvora naručiti preko centralnog naručivanja.

VL
DA
danijelrukavina4
08:36 06.04.2019.

A koliko građana Republike Hrvatske također ima iste probleme ? I koliko moraju čekati na pregled ? Koliko godina ima gospodin Sanader ? Kada se vidi slika, očigledno je da ima viška kilograma.

VL
VA
vadis
14:43 06.04.2019.

Sanader je jedan teski kriminalac, nikakve milosti prema njemu ne smije biti. Dok su mladici ginuli za Hrvatsku on je tu istu Hrvatsku pljackao.

VL
DA
danijelrukavina4
08:56 06.04.2019.

Uostalom, ja se zalažem za to da nitko od dužnosnika ni ne ide u zatvor. Dovoljno je "šapa države" na imovinu. Samo to. I neka svatko dokaže prihod-rashod = imovina. A ova gluma i odugovlačenje sa odvjetničkim štosevima je narodu već davno sve jasno. Jer o novcu se radi. I radi novca i imovine se i sve radi. A sve ove priče o "domoljublju", "državi", "svoj na svome" - sve su to floskule. Pa tko je sada ovih zadnjih 25-30 godina pljačkao "našu" državu. Pa sami Hrvati. "Domoljub" ti priča priču o državi, "vjekovnoj težnji za svojom državom", " o "hrvatskoj lisnici u svom džepu", " o "svoj na svome", i u isto vrijeme vidiš da je "domoljub" stekao milijarde, a taj isti narod kome on tako lijepo priča živi sve siromašnije. Zato narode, pamet u glavu. Ne dajte se više varati. Samo pitajte "domoljube" od kuda ti tolika imovina ? Gdje si toliko zaradio ? Daj i meni reci kako se to radi ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.