Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIMI MEDIA
Povratak na članak

Sanader ni u srijedu nije iznio obranu na ponovljenom suđenju za Fimi mediu

Bivši premijer i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader ni u srijedu nije iznio svoju obranu na zagrebačkom Županijskom sudu zbog zdravstvenih poteškoća suoptužene Nevenke Jurak, vlasnice marketinške agencije Fimi media po kojoj je nazvana najveća korupcijska afera u hrvatskoj politici.

Komentari 3

AN
antonelić
16:48 04.07.2018.

jadni dr.ivo ... on ne zna jeli bi piškio ili bi kakio ...

VL
Avatar Oneill
Oneill
16:18 04.07.2018.

Svi pitaze zašto je kod nas loše jesteli na pravosuđe mislili koja fraza normalni ljude da po lude ovakovo blato i dno dna kad čitaju zato nam i bježe mladi ljudi i neće da žive u Zemlji gdje nema pravava i reda. Ps Moj Majčin jezik nije Hrvatski.

VL
OK
Omladinac koji to nije
09:22 05.07.2018.

Odugovlacenje, odugovlacenje....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.