Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snalažljivi dr. Ivo

Sanader je iskoristio najstariji trik kako bi izbjegao novinare

Ivo Sanader glumi da telefonira dok izlazi sa Županijskog suda nakon izricanja presuda
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
22.10.2018.
u 17:53

Fotografije, a i manjak zainteresiranosti da do kraja odglumi razgovor, otkrili su 'varku' bivšeg premijera

Bivši premijer Ivo Sanader nakon presuda u slučaju Hypo banke i HEP-Dioki izašao je iz zgrade Županijskog suda u Zagrebu gdje su ga čekali novinari kako bi čuli njegovu izjavu. 

Ipak, Sanader je prilično elegantno izbjegao novinarska pitanja "prodavši" jednu od najstarijih fora za izbjegavanje razgovora s ljudima. Da se ne bi opravdao i možda rekao nešto što ne želi, Sanader je stavio mobitel na uho i glumio da razgovara. 

Ivo Sanader glumi da telefonira dok izlazi sa Županijskog suda nakon izricanja presuda
1/14

Ipak, fotografije, a i manjak zainteresiranosti da do kraja odglumi razgovor, otkrili su "varku" bivšeg premijera

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL, Ilustracija

Novinarima je poručio kako će im odvjetnici dati izjave, a Sanader je nastavio šetati se oko zgrade suda. 

Ključne riječi

Komentara 35

PA
pan-am
18:07 22.10.2018.

Viknuo je gle Severina ,vi ste se iz večernjaka svi okrenuli i on je samo nestao ,a je vas zafrko baš ste mulci .A ovima u sudnici je reko da nije kriv i ovi ga pustili a kako vas je zafrko ,da čovjek ne povjeruje !!

AL
Alkana
19:01 22.10.2018.

Ako je kriv neka ga osude, ali s dokazima. Ako nema dokaza, neka n e troše uzalud tolike godine naš novac. Nek rade nešto korisno za Hrvatsku, a ne za sebe. Nažalost,. ne vjerujem našem pravosuđu baš ništa! Niti političarimaičarima pa ni Plenkoviću koji nas je sve prevario.

AL
Alkana
19:06 22.10.2018.

Svi udaraju po Sanaderu. Baš me zanima odakle znaju da je on lopov? možda su to saznali iz naših novina? Novinari su ti koji stvaraju javno mnijenje tako da sad već svaka ženica sa sela i sa placa zna da je Sanader lopov, Bandić ovo i ono.... , a nikad čovjeka nisu ni vidjeli ni čuli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije