Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet pred otkazom?

Samo želim da me puste na miru kako bih mogao raditi!

asdfasdfsd
Nikola Čutuk/PIXSELL
03.03.2011.
u 09:41

Iz Sisačkog vodovoda prije su poručili kako nisu znali da je Kovač invalid, no sad im to nije važno

Ponovno zastrašivanje radnika Sisačkog vodovoda. Naime, Darivoje Kovač, 80-postotni invalid rada s dijagnozom gluhoće od 98 posto, lani je u listopadu dobio izvanredan otkaz ugovora o radu u ovoj tvrtki jer nije mogao dijeliti račune za vodu, što mu, inače, nije ni bilo u opisu radnog mjesta. Prije nekoliko tjedana sisački sud donio je privremenu mjeru da se Kovač vrati na svoje radno mjestu u toj gradskoj tvrtki do završetka spora, no ovaj tjedan dočekao ga je nalog da opet mora dijeliti račune.

– Riječ je o ciničnom iživljavanju direktora Željka Žuka – rekao je Darivoje Kovač, koji je zbog ovog poteza morao na bolovanje.

Problemi s kralježnicom

– Htio sam samo raditi svoj posao, no očito moj otpor nekoga u ovoj tvrtki ljuti pa me opet žele udaljiti s radnog mjesta – ljutit je bio jučer Darivoje Kovač, dugogodišnji radnik ove tvrtke.

Kada se Kovač, nakon lanjskog otkaza, obratio novinarima i požalio im se na nepravedan otkaz, iz Sisačkoga vodovoda odgovorili su nam kako oni nisu znali da je on invalid jer, kako su rekli, nije izbjegavao slične poslove u prošlosti niti je to tražio. Sada, kada je Kovač dokazao da je 80-postotni invalid zbog problema s kralježnicom, to, čini se, nije prepreka upravi Sisačkog vodovoda da od Darivoja zatraže da obavi isto ono zbog čega su ga prije otpustili.

Sprema se za ročište

– Ja samo želim da me Žuk i njegov čopor ostave na miru kako bih mogao normalno raditi, a ne da se iživljavaju na meni – poručio je Kovač, koji se sprema za sudsko ročište protiv Vodovoda koje će se održati 4. svibnja.

Inače, svi radnici u Vodovodu potpisali su ugovore koji omogućuje poslodavcu da, među ostalim, od njih zahtijeva i to da dijele račune.

Ključne riječi

Komentara 4

BR
brownie
13:37 03.03.2011.

e moj dara,pa znaš ko vuče konce u vodovodu i čiji je on frend,od onog malog što ga je drivo poslao u vražju mater u vlastito poglavarstvu,pa di oni imaju karaktera i srama,zna se,nemaju

KO
komando
16:38 03.03.2011.

Izgleda da imaju nekoga drugoga za uposliti iz hdz-a, lopovi te da i Rafaj opravda 300000 kuna godišnje.

PR
pravda19
00:52 04.03.2011.

Nemojte molim Vas vrijeđati Rafaja sa takvom malom sumom novaca ! Dok god uvaženi drugar direktor ima veze sa pravosuđem i državnim odvjetništvom , on će raditi što ga je volja . Uvaženi direktor je zaboravio naplatiti 2,500.000 Kn računa pa opet nikome ne odgovara , no kao odgovorna osoba treba si sam dati otkaz !!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije