Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA IZ TURSKE
Povratak na članak

Samo turska vojska smije ući u Siriju, svi drugi su okupatori

Predsjednik Erdoğan otvorio frontu protiv SAD-a, Izraela i Europe

Komentari 16

IK
Iz_kamena
13:21 03.04.2018.

Ono što govore i kako se prepucavaju dva genocidna naroda s psihički najnestabilnijeg područja kugle zemaljske doista ne bi trebala biti vijest u državi Hrvatskoj.

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
17:01 03.04.2018.

a budalaaaa

VL
KO
konoplja
15:55 03.04.2018.

To vam je tak kada ste vjerska đamahirija! Nemate pametnijeg posla nego se svađati čiji je Bog jači, to me podsjeća na 1 razred osnovne škole kada smo se svađali čiji je tata jači!

VL
YU
yurkov
23:00 03.04.2018.

Treba ih sve poslati u Njemačku, oni trebaju još "inženjera" I "doktora"... Hehehe

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
21:59 03.04.2018.

turčin naziva izraelca okupatorom pa to je da pukneš od smjeha a što li je turska vojska koja je upala u drugu državu siriju valjda samo bolesnom eregonu u glavu koji sanja veliku tursku dobročinitelj sirijskom narodu koji ubija pod čim krinkom borbe protiv kurda pa valjda po njegovoj bolesnoj pameti i ideologiji kurdi nisu narod nego lopta za napucavanje prolupalom eregonu i njegovoj vojsci .bilo bi mu bolje da šuti a ne da ssss

VL
SD
sdpesticid
17:43 03.04.2018.

slijedi li veliki pi'vajz ?

VL
Avatar ivek
ivek
22:48 03.04.2018.

israel svaki dan bombardira asadove odmetnike,,erdoga bombardira kurske odmetnike,,,amerikaci svaki dan bombardiraju iranske i libanonske ometnike,,,triba unistit asada i iran

VL
Avatar ivek
ivek
16:05 03.04.2018.

erdoga produzena ruka israela......

VL
Avatar babas
babas
18:17 03.04.2018.

Erdogan je u pravu. Ameri diktiraju tempo na Kosovu,isto kao i u Sloveniji i Hrvatskoj. Kosovska vlast je u nezavidnoj situaciji,prisiljeni su slušati zapovjedi iz USA,jer im Srbija prijeti s druge strane.

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:11 03.04.2018.

a gdje je to objavljeno da je erdogan sebe proglasio sultanom? inače, odnos turske i sirije je specifičan, i turska ima pravo, postoji sporazum ,da uđe na sirijsko tlo, jer se tamo nalazi jedan dio turskog (o da, turskog!) teritorija, tamo ima grob jednog turskog junaka, kojeg je ataturk uspio zaštiti i turskoj dati vječno pravo na dio sirijskog teritorija, i zanimljivo, sirija nikad to pravo nije osporavala. ono što siriji trenutno paše jesu turci koji rješavaju sjever države, pa svoje napaćene snage može okrenuti na istok, da tjera američku bandu sa svoje zemlje. nešto se kuha tamo, nije turska milostiva neka zagrebačka... i da, dolazi putin. dva prijatelja će sjesti, popiti kahvu, popričati, ugovoriti kakav posao, rajčice za pšenicu i plin, malo bakra i željeza, jedan s-400... i potvrditi veze stare nekoliko stoljeća. to je, hm, pa dva puta više nego je stara povijest svjetskog policajca. a znate da je tyson bio najmlađi prvak u boksu? kako mu je danas? eto, to čeka ove prekoatlantske nasilnike. badava im sve nobelove nagrade naturaliziranih amerikanaca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.