Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDOM PREŽIVJELI

VIDEO Samo nekoliko trenutaka prije premjestili su se za drugi stol, a onda je uslijedio šok

Screenshot
21.10.2020.
u 17:33

Svjedok tvrdi da su čuli da se nesreća dogodila kada je stariji vozač, upravljajući vozilom s automatskim mijenjačem, stavio nogu na pogrešnu pedalu

Samo nekoliko centimetara dijelilo je od smrti goste koji su prošlog četvrtka doručkovali u jednom ugostiteljskom objektu u irskom gradu Newbridge. Naime, u kafić je uletio automobil koji se zaustavio tik ispred pulta. Usput je polomio stolove, ali, srećom, nitko nije stradao.

Obitelj 67-godišnjeg Rickyja Garretta tek se preslila za drugi stol kako bi bili bliže radijatoru kada je crvena Kia Picanto probila zid i uletjela u objekt. Pravo je čudo da je svih sedam gostiju, kao i dva člana osoblja, prošli bez teških ozljeda. Gospodin Garret je ozlijedio rebra, njegov sin je slomio palac dok je povlačio majku s puta, a ona je ozlijedila rame.

- Bilo je užasno da budem iskren. Da se nismo premjestili za drugi stol, bili bismo mrtvi. Automobil je uništio stol gdje je moj sin malo ranije sjedio. Upravo je platio hranu, a moja supruga je otišla naručiti našu i stajala je ispred pulta. Odjednom je uletio automobil i sve uništio. Moj sin je vrisnuo, zgrabio je moju suprugu i povukao je s puta. Da nije, bila bi mrtva. Osjećao sam kao da se sve događa kao usporeni film - kazao je stariji gospodin koji se u trenutku nesreće nalazio u objektu, prenosi Wales Online.

Svjedok tvrdi da su čuli da se nesreća dogodila kada je stariji vozač, upravljajući vozilom s automatskim mijenjačem, stavio nogu na pogrešnu pedalu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije