Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandić komentirao odluku o kazni:
Povratak na članak

'Samo neka Povjerenstvo radi svoj posao, a ja ću svoj'

Povjerenstva za sukob interesa kaznilo je Bandića s 30.000 kuna

Komentari 5

LE
LeandroZG
16:25 08.02.2019.

bandiT

VL
DU
Deleted user
15:06 08.02.2019.

To je za mikija običan non-paper , kak bi on rekel po zagrebčanski ; nek si ga piše vrit !!!

VL
PR
prokurator
17:12 08.02.2019.

haha, sitna lova, nabili su ga za najmanju od svih istraga koje ga terete, al mu svejedno nije faca bila vesela kad su pročitali presudu.. e da ga još i za one bitne nagaze...

VL
VU
vusobegood
14:31 08.02.2019.

Kad bi radili posa kako treba, doduse oni bi to morali- a ne rade..........mislim na one koji smjestaju u ustanove.

VL
AU
aunick
01:16 19.02.2019.

Nemam dovoljno znanja o pravnom sistemu pa mi se valjda radi toga cini neobican "zakon" o sukobu interesa. Moze li recimo kuhar biti u sukobu interesa ili je taj postupak rezerviran samo za "velike". Cemu taj kazneni postupak? Valjda za to da lopina politicar moze biti kaznjen a da ostane u politici jer nije po njima ucinio nista prevec lopinski. Obican narod za mali prekrsaj staje pred postojeci zakon i po tome sud odlucuje o "zlocinu i kazni" a lopine imaju svoje dobro placene i pazljivo odabrane "ocjenjivace" lopovluka a vecina njih su o tome naucila jer su i oni slicne prekrsaje u zivotu cinili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.