Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE SE SLUŽBENICI

Samo jednim tvitom Vlada pozvala mnoge da se prijave za posao

vlada,tvit
Screenshot Twitter
29.10.2012.
u 22:09

U nekoliko desetaka natječaja traže se stručni suradnici, viši stručni savjetnici, referenti te prevoditelji koji imaju završen dodiplomski ili diplomski studij

Ministarstvo uprave raspisalo je natječaje za posao, a Vlada RH iskoristila priliku kako bi u ponedjeljak na njih upozorila gotovo 333.000 nezaposlenih putem svog profila na Twitteru.

U nekoliko desetaka natječaja traže se stručni suradnici, viši stručni savjetnici, referenti te prevoditelji koji imaju završen dodiplomski ili diplomski studij, no za neke od navedenih pozicija mogu se natjecati i oni koji posjeduju samo srednju stručnu spremu.

Prijaviti se mogu svi koji ispunjavaju navedene uvjete i posjeduju radno iskustvo.

>>Crne brojke sve gore: 330.039 nezaposlenih!

Komentara 14

Avatar R & I
R & I
22:44 29.10.2012.

U Hrvatskoj danas znaci zivjeti - NE ZIVJETI.

CA
cactus
22:53 29.10.2012.

bez knjižice je uzaludno nešto tražiti, samo su promijenili zadnje pitanje, umjesto " što ti je bio otac u 2. svjetskom ratu" sada glasi " jeli ti otac bio branitelj u domovinskom ratu" , ako je - žao mi je ali ima pripadnika ugrožene nacionalne manjine koji imaju prednost.

ST
stefj
22:34 29.10.2012.

He, he, jel u natječaju piše da je obavezna partijska knjižica ili se to podrazumijeva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije