Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojan Glavašević:

'Samo jedna osoba više od oporbe priželjkuje poraz predsjednice na izborima'

Bojan Glavašević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
19.02.2019.
u 11:10

Za prosvjetljenje nikad nije prekasno, pozdravljam njeno nedavno otkriće da je fašizam loš i da ZDS nije stari pozdrav koji je kompromitiran, rekao je Glavašević

Nezavisni saborski zastupnik Bojan Glavašević komentirao je predsjedničin zaokret prema centru i priznavanje pogreške oko pozdrava ZDS. "Na inauguraciji Kolinde Grabar-Kitarović sjedili su ratni zločinci, osobe koje su osuđene za plaćanje prostitutki kokainom i neonacisti, to je društvo koje je obilježilo četiri godine predsjedničina mandata", kaže Glavašević, javlja N1.

"Za prosvjetljenje nikad nije prekasno, pozdravljam njeno nedavno otkriće da je fašizam loš i da ZDS nije stari pozdrav koji je kompromitiran", rekao je Glavašević.

Iako je prema anketama Grabar-Kitarović uvijek pri vrhu popularnosti među građanima, Glavašević poručuje: "Postoji dobar grafit u Splitu: 'Moja baba glasala je za Kolindu jer joj je lijepa.' Građani mogu podržavati političare iz bilo kojeg razloga, no to te političare ipak ne čini dobrim političarima... Za jedan dio građana koje ja predstavljam, mogu sasvim sigurno reći da je Kolinda Grabar-Kitarović potpuni promašaj."

Komentirajući predsjedničin prijašnji odmak od HDZ-a, kritiziranje Vlade Andreja Plenkovića pa zatim pomirenje, Glavašević je rekao da samo jedna osoba više od oporbe priželjkuje njezin poraz na izborima,  a to je upravo Andrej Plenković.

"Ona se okreće kako vjetar puše, licemjerna je osoba, oportunistica koja je spremna gaziti preko svake hrvatske svetinje kako bi avansirala sebe", rekao je saborski zastupnik.

Pogledajte video: Predsjednica Grabar-Kitarović pleše s navijačima

Komentara 83

Avatar Bongozg
Bongozg
11:32 19.02.2019.

Jel to onaj uvazeni saborski zastupnik koji je rekao da nije siguran da li je Vukovar 18.11.91. bio osvojen ili oslobodjen? fala lipo, ako je od tebe misljenje, onda definitivno znam za koga glasam. ak se ikada angaziram u politici, molicu te da i o meni govoris ovako

Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
11:25 19.02.2019.

Nezavisni saborski zastupnik znači da te Zoran Milanović dovede za ručicu u Sabor i ostavi na brigu narodu.

DU
Deleted user
11:27 19.02.2019.

ne brini bole, tebe nitko nece nirati ni po ljepoti ni icem drugom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije