Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u hrvatskoj
Povratak na članak

Samo jedna od 10 maloljetnih majki ostane bez svoje bebe

U 90% slučajeva obiteljska se situacija, nakon prvotnog šoka zbog trudnoće, ipak smiri i obitelj bude podrška.

Komentari 10

AL
alapača
12:29 19.10.2011.

glupih li zakona i neposoljenih \'stručnjaka\', po tome odmah sada pola hrvatskih obitelji može biti razdvojeno i uništeno.

VL
KE
Ketić
13:27 19.10.2011.

Naše bake, prabake, su rađale sa 16 ili čak manje, na selima su odrastali na zemljanim podovima sa slamnatim krovovima, živjeli su od poljoprivrede, novaca su imali ako su prodali kravu ili zemlju, i vidi čuda, svi su živi i zdravi. I nitko im nije uzimao djecu. Ne kažem da se i danas mora tako živjeti, ali tada bar nisu morali živjeti u strahu od socijalne i inih gluposti. Svaka čast ako se pomaže maloljetnim majkama, ali takvih trudnoća bi bilo manje da se u škole uvede spolni odgoj. Ali opet, kaj bi popovi rekli, ipak smo mi katoličko-kršćansko-bezgrešna zemlja, pa je valjda najbolje uzet dijete majci kao što bi ovi biseri iz koprivničkog CZZS. Sramota.

VL
Avatar million
million
14:09 19.10.2011.

Ja mislim da bi autor clanka trebao prvo da nauci kako se sastavlja recenica i gdje zarez ili tocka idu ! Ili je dobio naredbu odozgor da na brzinu nekom gluposti opravda progon one mlade obitelji , sto se nee moze nicim opravdat !

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
14:58 19.10.2011.

CZSS = neznanje, bahatost, pristranost, diskriminacija, korupcija RODITELJSKE VJEŠTINE kako to gordo zvuči iz pera ove novinarke i usta ove psihologinje! Dajte molim vas izbavite me iz tame neznanja i recite mi koje su to roditeljske kompetencije koje nadležni centrii postavljaju kao kriterije prilikom donošenja prijedloga i mišljenja s kojim roditeljem će dijete živjeti?! Zar naši centri imaju neke kriterije i sustav kontrole?! Zašto o tome malo ne pišete, nego prodajete maglu?

VL
RE
reporter
16:01 19.10.2011.

SAMO?!!! I koliko ih ima? To je samo jasni pokazatelj u kakvom društvu živimo. Odgovornost svakog pojedinca je velika, a izdajničkih vlasti ogromna.

VL
OM
omerto
16:09 19.10.2011.

Ako je Isus, nekim čudom, odabrao najkatoličkiju zemlju Hrvatsku za drugi dolazak, dobro je počelo. Već je oduzet majci, završio je u Domu, a i registrirani je delikvent kojeg privodi policija. I sve u to u zemlji u kojoj aktualnini Herod govori o novoj pravdi,a farizeji u liku biskupa poručuju izborne upute.

VL
OM
omerto
17:46 19.10.2011.

Nekad pjesma, govori bolje od slike i 1.000 riječi. Sada administrator ponovno zabranjuje “Radujte se narodi“ , crkveni kantaual iz 1934. godine. Valjda se rečeni napjev sada tretira kao govor mržnje, pa je, eto, izbrisan. Ništa bolje od rečenog, naa portalu sada zabranjenog, pučkog napjeva, ne pokazuje apsurdnost cijele situacije u zemlji koja se voli nazivati kršćanskom. Licemjernost će upravo dosegnuti svoj vrhunac za nepuna dva mjeseca kada će uvažena voditeljica Socijalne službe, navodno ugledni član HDZ-a, uz navedenu prigodnu pjesmicu, primiti odgovarajuće pričesti i druge svete čini od isto tako licemjernog lokalnog svečenika.

VL
ST
stijef
23:13 19.10.2011.

halo, vecernji, kakvo je to glupavo pitanje \'treba li maloljetnim majkama dopustiti da zadrze dijete?\' ???? koji bi razlog bio da maloljetnim majkama netko oduzme dijete? ako i ima razloga za oduzimanje djeteta, to nikako nema veze s njihovom maloljetnoscu..... bljak, kojesta, fuj...

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
08:35 20.10.2011.

Institucije se bavi otimanjem i prodajom dijece ?

VL
YE
yelenko
14:57 20.10.2011.

Ne razumijem koja to udomiteljska obitelj može voljeti to dijete više od majke i brinuti bolje o njemu - dajte djevojci priliku da bude sa dijetetom, pratite ju 4 puta na tjedan i sve će biti u redu, pa nije retardirana.... Ne bi to sve radila i bježala s dijetetom da ga ne voli ili ne želi ... Bože, kud ide ovaj svijet?? Stvarno smo u banani... .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.