Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri dana žalosti

Samo jedan od 78 putnika preživio pad zrakoplova u Alžiru

zrakoplov,Alžir
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
12.02.2014.
u 07:54

Zrakoplov C-130 Hercules koji je prevozio vojnike i članove njihovih obitelji srušio se zbog loših vremenski uvjeta u regiji Oum El Bouaghi na sjeveru zemlje

U jučerašnjem padu alžirskog vojnog zrakoplova poginulo je 77 ljudi dok je jedna osoba preživjela. Informaciju je potvrdilo alžirsko ministarstvo demantirajući tako prve informacije koje su govorile da su poginule 103 osobe, javlja AFP.

Zrakoplov C-130 Hercules koji je prevozio vojnike i članove njihovih obitelji srušio se zbog loših vremenski uvjeta u regiji Oum El Bouaghi na sjeveru zemlje. Udario je u planinu te se zatim srušio i raspao na tri dijela nakon što je izgubio vezu za kontrolnim tornjem.

Predsjednik Abdelaziz Bouteflika najavio je tri dana nacionalne žalosti, a poginule vojnike nazvao je "mučenicima". Spasilačke službe do sada su pronašle 76 tijela, uključujući i ostatke četiriju žena. Jedini preživjeli prebačen je s ozljedama glave u bolnicu u Konstantinu.

>>U padu vojnog zrakoplova u Alžiru poginulo 103 ljudi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije