Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA

Samo danas kupite godišnju pretplatu na premium sadržaj za 199 kuna

Premium naslovnica
Vecernji.hr
28.01.2022.
u 00:01

Cijena godišnje pretplate samo danas (28. siječnja) jest 199 kuna. Uz navedenu pretplatu, mjesečna pretplata po cijeni od 39 kuna ostat će omogućena korisnicima. Ova ponuda traje samo danas do ponoći!

Premium sadržaj čitateljima nudi još više ekskluzivnih priča, financijskih analiza, ali i dokumentaraca koji još nisu prikazani hrvatskim čitateljima i gledateljima. Sadržaji od općeg društvenog značaja, dnevno-politički događaji, ali i novosti vezane uz epidemiju ili neka druga dnevna događanja i dalje su besplatni te dostupni svima. Samo danas smanjili smo cijenu naše godišnje pretplate.

Prvi mjesec premium pretplate novim korisnicima nudimo po promotivnoj cijeni od 9 kuna, dok će redovna mjesečna cijena i dalje biti 39 kuna. Cijena godišnje pretplate jest 199 kuna, a ova ponuda traje samo danas do ponoći!

Premium Večernjeg lista donosi vam:

  • neograničen pristup ekskluzivnom sadržaju 
  • minimalan prikaz oglasa
  • posebno uređenu rubriku za pretplatnike.

Premium sadržaj možete prepoznati po tome što ima nadnaslov tamnije boje sa simbolom krune. 

Naš je cilj pružiti vam drukčije iskustvo u odnosu na ostali dio portala, gdje su preglednost i sadržaj na prvome mjestu. Sve detalje o tome koje vrste pristupa postoje možete potražiti na stranici https://www.vecernji.hr/kupipremium. Isto tako pretplatu ćete moći kupiti na svakome zaključanom članku ili posebno na stranici ponuda: www.vecernji.hr/kupipremium

Kako biste odabrali pristup koji vam najviše odgovara, potrebno je prvo registrirati se na našem portalu. Učinili smo sve kako bi registracija bila što brža, pa jedino što morate jest upisati vaš e-mail i lozinku. 

Ako ste poslovni korisnik i želite kupiti više pretplata odjednom, molimo vas da nam se javite na premium@vecernji.net. Na stranici Kupi premium možete naći i odgovore na najčešća pitanja. 

Još jednom podsjećamo, ovu odličnu ponudu možete iskoristiti samo danas do ponoći!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije