Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REGIONALNI BDP
Povratak na članak

Samo 4 županije i Zagreb prestigli BDP iz 2008.

Grad Zagreb i dalje stvara trećinu hrvatskog BDP-a.

Komentari 4

BU
Bubalamala
22:42 14.02.2019.

Ako nema proizvodnje nema ni kuna, industrija stvara nove vrijednosti !

VL
DU
Deleted user
04:48 15.02.2019.

Hrvatska sve manje slici na drzavu a sve vise je neokolonijalna pokrajina briselskih gospodara... ...nemoguce se je razvijati ako su svi potrebiti resursi u rukama stranaca banke telekomi ina turisticki sektor .. ...hrvatska je u bankrotu pa ce apsolutno svee biti i vec sve je u rukama stranaca ...slijedi rasprodaja poljoprivrednog zemljista u slavoniji ...egzodus hrvata na zapad je neizbjeziv ...plus korumpirano vodstvo hdzejaca i drugih polit parazita ...mladi ljudi sve vide i put ba zapad na robovanje.... hrvati zbog hdzejaca postaju iseljenici ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.