Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
užas na haitiju

Šaman ubio četvero male djece pokušavajući ih osloboditi demona

zlostavljanje
Marko Mrkonjić/PIXSELL
03.08.2012.
u 18:30

"Liječnik" je uvjerio njihovu majku da su djecu opsjeli demoni, pa ih je uz pomoć brata premlaćivao

Četvero djece iz iste obitelji, od kojih najstarije ima 7 godina, a najmlađe 15 mjeseci, pronađeno je mrtvo u Haitiju nakon što ih je šaman liječio od tajanstvene bolesti, izvijestile su danas vlasti, prenose agencije. Kako je otkrio Wilfrid Brisson, dužnosnik iz južnog grada Marbiala, šaman je zlostavljao tri djevojčice i dječaka, koji su pronađeni u majčinom krevetu.

Prema iskazima susjeda, šaman je uz pomoć svog brata uvjerio majku da je njezinu djecu opsjeo demon te da im on može pomoći. Braća su djecu premlaćivala sve dok ona nisu podlegla ozljedama i umrla. Ubojice su navodno pobjegle u glavni grad Port-au-Prince, a majka je u pritvoru dok se čeka početak istrage.

Komentara 7

CA
canajrasim
19:40 03.08.2012.

"Demoni" u maloj djeci ( i velikoj i odraslima) su uvijek posljedica traumaticnog rodjenja ili neke druge teske traume ,obicno seksualnog napastovanja.

Avatar AntiNazi
AntiNazi
20:28 03.08.2012.

...tako ce da zavrse svi NAIVNI koji vjeruju u takve gluposti kao sto su: bog, isus, vile, andjeli, vjestice, samani itd...! Doci ce im iz dupeta u glavu ali biti ce kasno!

CA
canajrasim
19:38 03.08.2012.

Šaman ubio >>>> Ma kakav Saman. Taj bolesnik sa Samanima veze nema. Saman nikad ne upotrebljava nasilje i bezrezervno pomaze ljudima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije